Incendiu la Primăria Brașov. Nu vă bucurați, e doar o simulare

La apariția acestei știri ( da, știu, mare știre ), pe Facebook au apărut o serie de glumeți care spuneau că a luat foc plantația de iarbă pe care a mutat-o Hossu ( mare strateg, fumător de nelegale declarat, membru USR ), de la partid la primărie. Pe considerentul că cine caută o plantație de iarbă într-o primărie? Nimeni. Și pentru că e curentul gratis, că am înțeles că consumă lămpile ălea cu infraroșu de rup .

Alți glumeți de serviciu au spus că a dat Allen Coliban foc la arhivă, la îndemnul lui George Scripcaru. Așa, ca să știm o treabă. Nici audit nu s-a publicat, nici documentele nu mai sunt.

E necesar să înțelegem care a fost scopul acestei simulări. Sunt informații că brașovenii sunt extrem de nemulțumiți de administrația Coliban. Și că simt așa o poftă de niște proteste dure, la fel ca cele din 1987. Și ar merge unsă o comemorare a celor întâmplate acum 34 de ani. Identică cu cea de atunci. Când zburau prin geamurile primăriei și ale consiliului județean tot felul de chestii, din interior spre exterior, inclusiv roți de cașcavan.

Și oamenii nu sunt nemulțumiți numai de Coliban. El este doar coliva. Bomboanele de pe colivă sunt valurile de scumpiri la gaz și energia electrică, constrângerile datorate situației pandemice. Societatea stă să explodeze. Și va fi groasă rău.

Nu că pe USR-iști i-ar interesa de soarta cetățeanului.

Dan VÂJU

#InformatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *