Misterele de la Poliția Locală ( IV )

În cazul în care vă întrebați ce se mai întâmplă pe la Poliția Locală, cum mai muncesc acești adevărați „șerifi”, spaima șoferilor, avem niște informații noi. Cu iz de scandal. Așa cum ne place nouă, să sărim din scandal în scandal.

Există o companie în Brașov care se ocupă cu transport persoane, și care oferă clienților ei, care nu sunt puțini, servicii de calitate premium. Persoana care conduce compania respectivă, este cunoscută în mediul online și în presa din Brașov datorită faptului că, având un contract de publicitate cu RAT Brașov, a ajuns să fie amenințată de către fostul primar, George Scripcaru. Și ulterior „ monitorizată” de către persoane angajate la Poliția Locală. Asta înaintea erei Coliban.

Totodată, aceeași persoană a adăugat comentarii savuroase la diferite postări din mediul online în legătură cu Poliția Locală, mai ales la articolele cu berici băute în timpul orelor de serviciu de către anumiți potentați ai instituției ( articol + video — ).

Păi și ce s-au gândit băieții și fetele din Poliția Locală. Ia să facem noi cumva să dăm și noi la gioale ăstora care comentează ceea ce facem noi aici. Acțiune vs. Reacțiune!

Și s-au apucat să dea în cor review-uri negative companiei de transport. Asta deși se pare că nici unul dintre comentatorii agresivi nu au fost clienți ai companiei. Și uite așa, ratingul companiei cu 50 de angajați, plătitoare de taxe și impozite, a scăzut de la 5 spre 4. Îmi dau seama că au fost în gașcă pentru că review-urile negative au fost făcute în două zile consecutive, și polițiștii noștri, spaima șoferilor, au postat review-urile de pe profilele lor personale, cu numele reale.

Mai sunt câteva chestiuni care frizează patetismul în legătură cu treaba asta. Primul e acela că n-au fost în stare să scrie un review în engleză sau într-o limbă de circulație internațională. Păi asta e treabă făcută profesionist? Numai „ Nu recomand” , atât ați fost în stare să scrieți? A doua e faptul că doar 11 sau 12 persoane au scris review-uri negative. Restul angajaților de la Locală fie n-au profile, fie nu știu să scrie? Adică dacă tot o dăm în răzbunări din acestea grele, responsabile, ori suntem toată brigada, solidari, ori nu mai suntem? A treia chestiune patetică, care mai provoacă și un pic de silă e aceea că băieții și fetele acestea, oameni îmbuibați bine, sănătos de la bugetul local, cu salarii barosane, sfidează cetățeanul și mediul de afaceri și se ocupă cu prostioare infantile în timpul orelor de program. Dar să nu ne mirăm, acesta este nivelul. Sau subnivelul. Mă rog, înțelegeți încotro bat.

Bine că nu sună de pe număr ascuns și înjură, că mă aștept și la lucruri de genul ăsta având în vedere infantilismul cronic al acțiunii descrise mai sus.

Tot e bine pentru că respectiva companie a trimis o notificare către Poliția Locală printr-un cabinet de avocatură. Nu că m-aș aștepta la nu știu ce măsuri luate de către Primăria Brașov, pentru că Coliban e leșinat tot când aude de Poliția Locală, face atacuri de panică ( bine Coliban săracul e leșinat mai tot timpul ), dar măcar așa, o mustrare și o atenționare ar merge. Cât despre conducerea instituției, să stăm liniștiți, sunt în stare să pun pariu pe câteva beri Perlenbacher că nu se va întâmpla mai nimic.

Ce să mai zic, belea mare cu Locala!

 

Dan VÂJU

#InformatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *