( Surse ) – Organigrama lui Coliban e cam pa

Surse anonime din interiorul Consiliului Local Brașov ne-au spus faptul că pentru ședința ordinară care va avea loc vineri, 29 octombrie 2021, ordinea de zi anunțată nu cuprinde și noua organigrama propusă de către Allen Coliban, și care nu a întrunit opțiunea de vot din partea PNL și PSD.

Cu toate că Allen Coliban a ieșit războinic pe Facebook și a promis că va convoca ședință după ședință până acesta va fi votată în forma propusă de el, organigrama a dispărut subit deoarece în concordanță cu Codului Administrativ, „Consiliul Local se dizolvă de drept sau prin referendum local. Consiliul local se dizolvă de drept: b) în cazul în care nu a adoptat nicio hotărâre în 3 ședințe ordinare sau extraordinare ținute pe durata a patru luni calendaristice consecutive”.

Deja la Brașov au mai avut loc două ședințe unde ordinea de zi nu a trecut. Consilierii PNL și PSD i-ar putea trage de sub fund scaunul lui Coliban, respingând ordinea de zi. Ceea ce ar dizolva Consiliul Local.

Cu alte cuvinte, consilierii USR și-ar lua „pa și pu” de la funcții, și s-ar convoca alegeri anticipate. Și la anticipate, ar mai obține 5 locuri cu mare indulgență, dat fiind faptul că Allen Coliban și actuala administrație și-au pus în cap să facă zob orașul. Marele câștigător ar fi PSD și probabil, ar mai fi câteva partide care ar mai prinde un loc sau două de consilier.

Marele perdant ar fi Allen „UNTOLD” Coliban care, în cazul alegerilor pentru consilieri locali, ar fi în postura de a executa hotărârile unui consiliu local ostil. Al doilea mare perdant ar fi Flavia „BUM” Boghiu care ar zbura nu numai de pe scaunul de viceprimar, ci și din partid. Tot pe această listă a perdanților ar figura și sinecuriștii USR, angajați la mica înțelegere prin Agenția Metropolitană.

Aici a dus politica la combinație și fără asumare a edilului nostru.

 

Dan VÂJU

#InformatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *