Referendum – Să-l radem pe Coliban!

După cum publicăm ieri în articolul https://bit.ly/3k6ubW6, în Brașov a început o campanie de strângere de semnături pentru organizarea unui referendum de demitere a actualului primar.

Inițiatorii proiectului au postat pe grupul REFERENDUM Brașov ( link – https://www.facebook.com/groups/304111757816808/ ) informații pentru cei care doresc să se implice în strângerea de semnături, cităm

„ În atenția susținătorilor:

În lista de subscripţie, susţinătorul referendumului completează personal numărul curent, numele şi prenumele, anul si locul naşterii, seria şi numărul actului de identitate şi îşi aplică semnătura. În cazul în care susținătorul referendumului nu poate, din motive obiective, să completeze personal datele solicitate, acestea sînt completate de membrul grupului de inițiativă sau de o altă persoană împuternicită să colecteze semnăturile, însă semnătura în lista de subscripție o aplică personal susținătorul, iar în caz de imposibilitate reprezentantul susținătorului își aplică propria semnătură.

Prin aplicarea semnăturii în vederea susținerii inițiativei de desfășurare a referendumului, susținătorul confirmă că datele personale înscrise sînt veridice și pot fi utilizate/procesate în vederea inițierii referendumului, cu respectarea legii privind protecția datelor cu caracter personal.

ATENTIE !!! Varsta minima 18 ani cu drept de vot !

SEMNATI DOAR O SINGURA DATA ! In cazul in care o persoana apare pe mai multe liste, se va anula din oficiu si intra sub incidenta legii.”

Cei ce doresc să se implice în proiect o pot face accesând link-ul https://www.facebook.com/groups/304111757816808/

Site-ul nostru vă va ține la curent cu progresele pe care acest demers le va înregistra.

 

#InformatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

One thought on “Referendum – Să-l radem pe Coliban!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *