Ein MANN, ein (A)WORT

Hai că am ajuns să ne blestemăm zilele. #ciumarosie e în cărți! Săsălache Călătorul cu o mână îți îndeasă coroana pe cap, și cu cealaltă își ține olița bine proptită la cur, în timp ce Cîțu înghite broască politică după broască politică savurând cu o plăcere disimulată pofta scatofagă.

Este incredibil cum a ieșit Cîțu, plin de rahat la gură, și a anunțat că a găsit puncte comune cu #ciumarosie. Așa a zis președintele PNL. Citămîn timp ce ne ne ștergem la ochi, necrezând faptul că un liberal trage un ditamai șpițul în cur ideii de liberalism.

„ Am găsit în această seară multe lucruri care pot să ne unească. De exemplu situația pe care am găsit-o în România. Avem o criză în sănătate, avem o criză în energie, iar pentru astea avem nevoie de o guvernare stabilă. Dacă reușim cu cei de la PSD să facem acest lucru, e ok ”.

Du-te bă Cîțule unde a înțărcat Mutu de la Cotroceni iapa! La golf, în Egipt, la New York cu maneliști. Hai, marș, că ajunge PeNeLeul de-l plâng bocitoarele pe ulițele desfundate, că ajunge să fie înmormântat fără popă și sicriu. Bă Cîțule, bă trântă pe maidan, până mai ieri râdeam de prostovănelile lui Dan Barna și de isteria pudibondă venită de la membri USR, și mă întrebam cam cât de prost trebuie să fii, și ce nivel scăzut de stimă de sine poți să ai ca să cotizezi lunar la USR ca membru de partid. Acum râd de prostovănelile tale de președinte PNL. Și de prosteala pe care ai dat-o la partid de te-au votat cu două mâini la finalul lui septembrie.

Hai, ia-te de mână cu constipatul intelectual de Mutannis, și stați jos, nota doi, scoateți o foaie de hârtie și scrieți.

Peste România pică concomitent trei crize majore. Și pe voi vă doare fix în cwr. Și de România, și de crize. Luați de scrieți loazelor.

Prima criză și cea mai importantă este criza sanitară. Pentru că mor oameni pe capete. ȘI mor și din cauza voastră, a impotenței voastre intelectale și a miserupismului. Pe de o parte mor din cauza lui Săsălache Mutul care a anunțat cu fast și pompă prin vară că am depășit pandemia, și pe de parte mor pentru că pe tine, Cîțule, te-a durut fix în vaccin când citeai prognozele furnizate astă vară, și care precizau că vine valul patru și se lasă cu multe victime. Astă vară când juisai visându-te în fruntea PeNeLeului. V-a durut fix în cwr de noi, de pulime.

A doua criză este de natură economică. Vor veni niște facturi la gaz și curent de va avea populația de ales între foame și frig. Și golănește vă spun, și ție, și lui Iohannis, că FOAMEA bate FRIGUL, și că asta l-a îmbolnăvit și pe Ceaușescu de intoxicație cu plumb. Că erați cu ochii pe butelia președinției PeNeLeului când veneau astă vară prognozele cu creșterile de prețuri. Urmează creșteri nesimțite de prețuri și șomaj. Dar voi n-aveți treabă cu asta, voi deja cheltuiți banii din PNRR 3.

A treia criză este politică. Nu sunteți în stare să faceți cu rahat de guvern care să facă ceva în țara asta. Păi cum așa, partidul ăla de zece la sută, UuuuSeeeReee v-a pus în cap când și-a luat groparul ăla de Barna jucăriile și-a aplecat? Și așa oameni politici și de stat sunteți voi, de v-ați pus în genunchi în fața PeeeSeeeDeee-ului care tocmai s-a deschis la șliț și vă arată „aia”?

Păi voi doi sunteți niște ratați politic. Luați acum foaia aia de hârtie pe care ați scris despre cele trei crize majore, și mâncați-o. Cu poftă să o mâncați!

 

Dan VÂJU

#InformatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

Foto – Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *