GHINION !!! După Brașov, și la Sânpetru începe strângerea de semnături pentru demiterea primarului USR

Și asta pentru un set de motive atât de simplu, încât te dor ochii când vezi „ mărețele” realizări de ordin liliputan ale primarilor USR. La Timișoara, populația și-a luat doza de zgribuleală în case pentru că Fritz a stat liniștit așteptându-l pe Sf. Așteaptă călare pe butelia de gaz. La Bacău, Vizante dă ture pe la DNA unde completează tot felul de hârtii explicând diverse lucruri din trecutul lui apropiat, lucruri care contravin legii. Coliban de la Brașov face apologia disfuncționalităților în administrație și deja vreo 12000 de brașoveni au semnat pentru demiterea lui.

Urmează Sânpetru, unde primarul Arhire, ascuns la umbra Brașovului, face exact ceea ce linia de partid îi dictează. Adică nimic bun pentru populație.

Și mai nou, de când presa se interesează de el, aplică tactica struțului.

Hai să vedem o scurtă analiză prinsă în zbor de pe Facebook. Și o serie nesfârșită de semne de întrebare.

„ Brasov și Sănpetru sunt legate ombilical, sunt două unități administrative ce funcționează in sistem de binom. Dacă una nu funcționează , atunci nici cealaltă nu funcționează. Dacă una are primar USR atunci și cealaltă are primar USR . Dacă primarul de la Sanpetru minte , atunci și primarul de la Brașov minte .

De ce dezastrul uriaș făcut de USR la Brasov și Sanpetru ?

  1. Ambii primari au un trecut plin de neclarități , nu se știe exact unde au lucrat , ce performanțe profesionale au avut, ce studii superioare au făcut , ce legături cu serviciile au etc . Pur și simplu in ambele cazuri trecutul este o enigmă. Dacă am dreptate, înseamnă ca USR putea sa pună candidat o maimuță, că tot ieșea primar. Adică rolul de selecție valorică a fost fix zero , iar de aici se văd rezultatele celor 13 luni de când avem primari de la USR .
  2. Campania USR a fost axată pe două direcții : una contra fostului primar, iar a doua pe lozinci clasice , simple , fără sustenabilitate. Când au ajuns la putere, s-au trezit exact ca un copil pus sa conducă un avion de pasageri , adică răspundere mare dar nu au habar de nimic din a pilota acel avion plin de pasageri aflat in aer.
  3. In ambele cazuri (la Brasov și la Sanpetru ) USR era pregătit sa între in opoziție , nicidecum la putere. Intrarea la putere s-a făcut strict accidental, pe fondul saturației populației vis a vis de Scripcaru și Rusu (fostul primar de la Sanpetru )
  4. Atât Coliban cat și Arhire au declarat război tuturor forțelor politice , funcționarilor publici și absolut oricărei persoane ce nu este de acord cu ceea ce visează ei noaptea. Acest lucru a dus la o prăpastie și mai mare între ceea ce au promis in campanie cei de la USR și ceea ce au realizat.
  5. USR are un mecanism de manipulare publică extrem de bine pus la punct , impecabil as putea spune , ținând cont că sunt ajutați de specialiști de marketing online ce lucrează pentru firme internaționale extrem de puternice. Toate machetele , toate prezentările , toate mesajele sunt impecabile si au efect maxim. Totuși , aceste mesaje impecabile rămân fără valoare la un moment dat dacă nu sunt însoțite de fapte reale. Pe scurt , USR este un produs de proastă calitate dar cu un marketing online excepțional de bun.
  6. USR fiind in incapacitate intelectuală de a implementa proiecte , dar in obligația de a susține cumva marketingul impecabil despre care am scris mai sus , a ajuns la concluzia că singura variantă de joc ce o mai pot folosi este amplificarea urii și a emoțiilor negative împotriva celorlalte partide . Vă mai aduceți aminte cum strigau Comuniștii anilor 47-50 ? Neavând lideri capabili sa conducă , atât Comuniștii acelor ani cat și useristi de azi apelează doar la un singur segment : ura împotriva cuiva !
  7. A văzut cineva cum arată o sedință de partid la USR ? Cascadorii râsului , desene animate și filme SF , toate la un loc. Va rog sa va Imaginați 3-4 galerii de la meciurile de fotbal care sunt pline de ură una împotriva celeilalte. Cu alte cuvinte , ce așteptări puteți avea de la niște indivizi frustrați care au doar un scop : certa cu toată lumea !
  8. Din păcate USR a învățat prea repede tacticile de politică de guerilla, așa că au început să irite mult prea multă lume . Dacă la Brașov s-a declanșat deja procedura de strângere de semnături pentru referendum , se pare că si la Sanpetru a crescut nemulțumirea oamenilor si va urma un referendum de demitere a primarului USR .
  9. In ambele cazuri primarii au promis proiecte grandioase, dar nu au fost capabili să rezolve nici măcar problemele mărunte ale comunității. Iar asta doare cel mai tare!

Cu stimă,

Adrian Buzatu”

#informatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

One thought on “GHINION !!! După Brașov, și la Sânpetru începe strângerea de semnături pentru demiterea primarului USR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *