Agentul 000 – 0 transparență, 0 realizări, 0 administrație. Avocatul Poporului intervine în derapajele abuzive ale administrației USR

Uite așa a ajuns Brașovul de râsul curcilor sub administrația de viitoare tristă amintire Coliban. Pentru că dacă până acum incapacitățile și bâlbele administrative, precum și voința politică nevolnică a USR de pe plan local străbăteau cu greu la nivel național, acum am primit marfă nouă, numai bună de o știre care să ajungă în presa națională.

Avocatul poporului îi pune în vedere lui Allen Coliban că trebuie să o prelucreze pe Flavia Boghiu pentru că e restantă la aplicarea unor norme care nu numai că țin de aplicarea corectă a legislației în vigoare, ci și de bunul simț. Bun simț fugit „cu banii de pâine” de la USR.

Să ne amintim de ce Flavia Boghiu a ajuns pe mâna Avocatului Poporului. Pentru că abuziv a încercat să dispună evacuarea a doi jurnaliști de la o ședință ordinară a Consiliului Local. Pe criteriul că ea nu-i deranjează la serviciu pe cei doi jurnaliști ( a se citi în cheia „ pentru că așa vor mușchii mei de viceprimar” ).

Sau ca să citesc o clasică în viața „ ciocul mic că noi suntem la putere”.

Interesant cu lucrurile au derapat în numai un an de administrație USR.

Dar și mai interesant e faptul că societatea civilă s-a mobilizat și a început să strângă semnături sub sloganul „ Allen Coliban – Primarul 000 – 0 transparență, 0 realizări, 0 administrație”, pentru declanșarea unui referendum de demitere a primarului.

Gazeta Brașovului va găzdui astăzi, 11 noiembrie 2021 emisiunea „ Transparent Politic” de la ora 17. Emisiune care va expune motivele pentru care în Brașov, societatea civilă a început procedurile legale în vederea organizării referendumului care are ca scop demiterea lui Allen Coliban. Emisiunea va atinge fiecare subiect fierbinte ce stă la baza demersului, fie că este vorba de angajările dubioase din cadrul Primăriei Brașov, sau de proiectele care nu au nici o legătură cu realitatea, propuse de aceeași administrație.

 

Live, joi de la ora 17 pe pagina de Facebook a Gazetei Brașovului – https://www.facebook.com/gazetabrasovului/

Dan VÂJU

#InformatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

Foto – Transilvania365.ro

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *