USR-ul reintră în epoca activismului

Și asta pentru că se pare că este singurul lucru pe lumea asta pe care reușesc să-l facă bine. Era suficient să-i vezi fața lui Barna ieri la tribuna parlamentului ca să-ți dai seama că e cam belită. De oftică! După ce că omul a început anul bine, ca viceprim-ministru, aka. Dumnezeu pe pământurile USR-iste, a pierdut pe rând tot ce putea să piardă din punct de vedere politic. De la funcția din guvern unde avea senzația că levitează și emite judecăți de super valoare, la președinția partidului. Se visa highlander.

Și acum măcăne de la tribuna parlamentului, în prezența aleșilor nației mult prea ocupați acum să se raporteze la noua realitate politică. Măcăne la un public surd.

Și când te gândești că toată șarada asta a plecat exact de la el, când s-a gândit că rezolvă ceva dacă se umflă la Cîțu.

Dar n-a fost să fie, i-a ieșit zar mic, și i-au pus reformele și discursul pro European fix în cap, l-a încolonat în fruntea cohortelor USR-iste și l-au trimis în opoziție. Acolo unde sunt obișnuiți să facă scandal.

Colac peste pupăză, USR-ul a readus activismul în stare pură în parlament, revenind la apucăturile isterice care i-au făcut celebrii. Și în care electoratul a crezut.

Acum că și-au luat un duș politic rece, și pentru că s-au calmat apele, poate se apucă serios de politică. Asta dacă tot vor să salveze țara asta.

 

Dan VÂJU

#InformatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *