„ Arafat cu armata lui de 90.000 de afgani vor intra peste noi în case și ne vor vaccina obligatoriu”

Senatoarea Diana Șoșoacă a rupt din nou lanțul și a sărit joi, cu spume la gură, ca într-un delir histrionic, în ședința Parlamentului, clamând că va chema lumea la „nesupunere civică” dacă vă fi votată legea certificatului verde și a vaccinării obligatorii. Această distinsă doamnă a inventat o armată de „de 90.000 de afgani și alți migranți”, condusă de Raed Arafat, care va intra peste oameni în casă pentru a-i vaccina obligatoriu.

„ Domnule general Ciucă, într-o cu totul altă situație sanitară, poate ar fi fost bine o dictatură militară aici, în Parlament. Mă gândesc la Arafat cu armata lui de 90.000 de afgani și alți emigranți, care vor intra peste noi în case și ne vor vaccina obligatoriu”.

Senatoarea Șoșoacă a avertizat că va chema la nesupunere civică dacă certificatul verde va deveni obligatoriu.

„Vă spun în calitate de jurist că există principiul lui Thoreau ( filosof american – n.r.), dreptul la nesupunere civică. Când veți avea pașaportul verde și veți impune vaccinarea obligatorie, eu personal voi scoate cât pot de mulți români în stradă și veți avea parte de cea mai mare nesupunere civică. Nu voi putea niciodată să votez un astfel de guvern. Există legitimă apărare. În condițiile în care vor intra peste noi în case să ne vaccineze, avem dreptul să ne apărăm viața”.

#InformatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *