Au dispărut rampele de gunoi din cartiere? Le-am găsit noi, sunt depozitate la Cimitirul Municipal ( VIDEO )

( Later edit  – din partea Primăriei Brașov am primit o clarificare, cităm „ Stimati domni, imprejmuirile rampelor de gunoi se demonteaza pentru a asfalta adecvat si pregati rampele pentru instalarea ecoinsulelor de colectare selectiva a gunoiului care urmeaza sa fie livrate in perioada imediat urmatoare. Este o actiune normala, de pregatire a suprafetelor. Iar imprejmuirile sunt depozitate temporar acolo pana la identificarea unei alte locatii” )

Pe Coliban l-a apucat în pragul iernii lucrările la rampele de gunoi din cartiere. Din informațiile pe care le avem acesta ar fi dat o dispoziție către RIAL Brașov să ridice toate rampele de gunoi de pe domeniul public.

RIAL s-a pus pe treabă și în weekend s-a apucat să bage „ flex-ul” în rampe, să le transporte și apoi să le depoziteze. Ia să ghicim unde au depozitat rampele. Exact! La Cimitirul Municipal.

Trecem peste faptul că unele dintre rampele care cad pradă „ flex-ului” nici măcar nu au fost recepționate de către Primăria Brașov. Trecem și peste faptul că acestea sunt depozitate la Cimitirul Municipal, deși sună cam aiurea. Dar nu înțeleg un lucru. De ce mama naibii pe ăștia din administrația locală îi apucă în weekend hărnicia? Pentru că am aflat pe surse că era toată compania în stradă la tăiat rampe cu „ flex-ul” începând cu directorul.

Și mie nu-mi place când companiile din subordinea administrației publice se apucă brusc și cu o hărnicie bizară, de muncă în weekend. Pentru că de obicei asta este o acțiune care trebuie ascunsă de ochii publicului. Ceva de genul unor OUG-uri date „ noaptea ca hoții”.

În același timp mi se pare suspect și faptul că Primăria Brașov nu a anunțat această acțiune. Au anunțat proiecte de parcări subterane în zona Gării Brașov, au anunțat două exemplare de leopard aduse la Zoo Brașov, au anunțat ce piese de teatru se joacă peste weekend la Teatrul Dramatic, dar despre rampele de gunoi nu au anunțat nimic.

Am înțeles tot de pe surse faptul că Primăria Brașov are un proiect de ecologizare a rampelor de gunoi de prin 2019, dar că doar acum e pus în aplicare.

Așa că putem sta liniștiți. Nu vă speriați! E vorba doar de apucături USR-iste.

 

 

Dan VÂJU

#InformatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

2 thoughts on “Au dispărut rampele de gunoi din cartiere? Le-am găsit noi, sunt depozitate la Cimitirul Municipal ( VIDEO )

  1. Stimati domni, imprejmuirile ramoelir de gunoi se demonteaza pentru a asfalta adecvat si pregati rampele pentru instalarea ecoinsulelor de colectare selectiva a gunoiului care urmeaza sa fie livrate in perioada imediat urmatoare. Este o actiune normala, de pregatire a suprafetelor. Iar imprejmuirile sunt depozitate temporar acolo pana la identificarea unei alte locatii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *