Breaking News – Brașovul are City Manager

Primarul Brașovului, Allen Coliban a numit-o, începând de ieri, pe consiliera personală Adriana Miron, în funcția de City Manager a Municipiului Brașov

Angajată inițial în cadrul Asociației Metropolitane pentru Dezvoltarea Durabilă a Transportului Public Brașov, și detașată în interes de serviciu la Primăria Brașov la cabinetul lui Allen Coliban, are la activ o condamnare penală de doi ani cu suspendare.

Asupra Adrianei Miron planează suspiciuni conform newsbv.ro. Cităm „ Cum Allen Coliban a dovedit că nu poate fi un mascul alfa, iar haita are nevoie de lider, în Primărie și-a consolidat poziția consiliera personală penală a edilului, Adriana Miron. Ea taie și spânzură, de pe un post care nu îi pemite acest lucru, tot ce mișcă în Primărie, cu un comportament total deplasat din ce spun angajații de acolo.

Bârfa care umblă prin urbe este că Coliban vrea să o instaleze city manager, ca să nu mai zică presa că doamna cu cazier nu are atribuții să își bage nasul peste tot. Faptul că edilul vrea să o scoată basma curată pe penala care îi este consilier personal, nu prea a convins pe nimeni: Justiția română a condamnat-o definitiv într-un dosar care a avut ca obiect  „abuz în serviciu contra intereselor publice (art.248 C.p.)” şi a fost condamnată definitiv pentru infracțiunea de fals intelectual în formă continuată.

Că doamna s-a dus la CEDO, care i-a acordat oareșce compensații bănești, nu înseamnă că sentința dată de Justiția română (aia de pe care PSD trebuia să dea jos labele ca să le pună USR) a fost desființată, iar doamna în cauză este Fecioara Maria a administrației useriste a Brașovului.”

Articolul din care este extras acest fragment ( link articol – ), a fost postat în data de 28 iulie 2021.

Așadar, asaltul USR asupra Municipiului Brașov continuă nestingherit!

Oare apune steaua „ roz” și răsare steaua „ penală”?

 

Dan VÂJU

#InformatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

Foto – Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *