( Surse ) – Se pregătește denigrarea Generalului Ciucă și a ministrului Rafila ?

Informații venite pe surse din cadrul și din apropierea unor instituții „ de forță” ale statului român, indică faptul că se pregătește spălarea imaginii lui Arafat și „degradarea” generalului Ciucă și a ministrului Sănătății, Rafila, de către „ Sorosiști” prin intermediul USR-ului.

Totodată, interesul acestora este de a-l salva pe secretarul de stat de anchetele penale privind achizițiile făcute în  pandemie.

Miza scenariului lansat „ pe surse” ar fi reacția românilor la un nou lock down de sărbători. La care este adăugată și intenția de promulgare a unor legi foarte dure.

În primă instanță pe lângă testarea copiilor, în urma unui scandal monstru cu ușile închise, Arafat a impus testarea obligatorie a celor ce doresc intrarea în România, indiferent dacă cel care dorește intrarea în țară are certificat verde, astfel încât majoritatea celor ce doresc să vină acasă, să renunțe la ideea de a veni în țară.

Totodată, Arafat mai dorea inclusiv prezentarea certificatului verde și pentru intrarea în lăcașele de cult.

Totodată, Arafat a încercat să descurajeze  tradiționalele vizite făcute de către preoți cu ocazia Nașterii Domnului și de Bobotează în casele românilor, acestea urmând a fi făcute doar în baza prezentării de către fețele bisericești a unui test PCR.

Cu alte cuvinte înainte să primești preotul în casă ar fi trebuit să soliciți prezentarea prin vizor a testul PCR.

Se pare că în cadrul ședinței de guvern ce va avea loc în cursul zilelor de marți / miercuri, Inspectoratul de Situații de Urgență va veni cu un nou set de măsuri, făcute intenționat pentru a provoca mișcări de stradă și pentru a crea nemulțumiri din partea populației la adresa guvernului.

Una din acele măsuri ar interzice petrecerile de sărbători în restaurante sau alături de cei dragi, la fel ca anul trecut, cu scopul de a ostiliza la maximum pe români (cine ar mai avea chef de anchete împotriva lui Arafat cu peste 1 milion de români în strada?)

Aceeași sursă ne-a precizat și faptul că atât USR-iști cât și cei din grupurile ELSA, sunt pregătiți pentru a bloca fiecare punct vamal de intrare în țară dinspre Ungaria. Aceștia vor face scurte vizite în Ungaria după care la întoarcerea în țară, vor crea diversiuni menite să atragă atenția și să îndemne lumea la revolte pentru amplificarea stării conflictuale.

Acest scenariu a mai fost văzută și la turiștii ruși în zilele premergătoare Revoluției din ’89.

Toate aceste scenarii sunt calculate pentru a pune presiune pe Guvern, și pentru a provoca mișcări de stradă.

 

Articol preluat parțial de pe argumentul.ro

#InformatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *