Fatalitate emblematică pentru administrația Coliban. Brașovul are WC public nou

Ce frumi și relaxant e la Brașov. Numai lucruri noi! Primar nou, City Manger nou, WC public nou. Să tot trăiești în orașul ăsta!

Anyway, simt cum îmi bubuie ficatul de bucurie de când am aflat că la capăt de linie la Livada Poștei te poți cufuri în liniște, la standarde europene. Cu aplomb! Interesant ar fi să fie instituită și o taxă de folosire a WC-ului public, gen, un PET micționarea, două PET-uri cufureala, dacă tot e cu trafic de PET-uri în zonă.

M-am prins, de fapt e vorba de dezvoltarea urbană mult trâmbițată de primarul „ verde”. Mai stai în stație, mai vizitezi WC-ul, mai bagi câteva PET-uri la „ PETrică”. Trai neneacă, trăi-ne-ar userismul pe pâine !

Oricum, plasarea fără tamtam a WC-ului public este emblematică pentru administrația publică a Brașovului, având în vedere prestația de sorginte fecaloidă pe care o au oamenii noi din politică. Acum e public și asumat. Și mai trage și apa singur. Așa cum în curând se va trage apa și peste actuala administrație!

Și mai avem și o nouă interpretare a proverbelor românești, pline de înțelepciune milenară. Gen „ Brașovul se îneacă în noxe și primarul se……..”, sau „ Presa latra și primarul se ……”.

Mă întreb dacă Allen Coliban va inaugura edificiul emblematic pentru politicile lui. Cum îl va folosi la inaugurare? Doar pentru „treaba mică”? Sau și pentru „ treaba mare”. Cum o să facă lucrurile astea?  Cu ușa deshisă ca să vadă publicul prezent, sau va intra împreună cu echipa de imagine pentru a documenta acest act de suprem politicianism administrativ?

Aș insista să montăm un aparat de genul acesta și în apropierea Primărie Brașov, ca să ne exprimăm toți, în formă concretă, părerea despre primar. Cred că ar fi coadă de doritori dispuși să utilizeze cu succes această formă de exprimare modernistă.

Chiar fatalitate emblematică pentru administrația Coliban!

 

Dan VÂJU

#InformatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *