( Surse ) Clar obscur! – Agenția Metropolitană a mai primit și sarcina de a se ocupa de studiile de fezabilitate ale lui Coliban. Cele pe care nu le poate trece prin Consiliul Local

Uneori mai aflăm câte una de ne lasă mască. Și asta pentru că punem la îndoială anumite capacități de a „ șunta” bunul mers al lucrurilor. Și opinia publică.

Hai să mai povestim ceva despre o informație venită pe surse, care pune din nou în dificultate credibilitatea USR-ului la nivel de administrație publică. Și care în același timp denotă inventivitate, dar nu în slujba electoratului, a cetățenilor, ci a combinațiilor pe bani publici.

Practic, în imaginația lui cu un ușor iz maladiv, Allen Coliban și-a imaginat faptul că odată ales în funcție, are Municipiul Brașov la degetul mic. Sau dacă vrem, un pic mai descriptiv, considera Brașovul ca fiind sat fără câini. Mă întreb asta pentru că se pare că a luat „ ceva” de pe scaun sau din pereți de la predecesorul său. Pe cale de consecință, simțindu-se ca pe o oarecare tarla din proprietatea rudei de gradul întâi pe linie maternă, a început să facă și să desfacă după bunul plac. Și cum interesul lui este mare în a studia diferite arii ale existenței umane, a comandat studii de fezabilitate după studii de fezabilitate. Care în mod normal, în funcție de suma de bani ce trebuie cheltuită pe respectivele studii, trebuiau să mai aibe și acordul Consiliului Local.

Dar, în cadrul unui brainstroming prelungit, a ajuns la concluzia că mai bine se adresează Agenției ( de Recrutare ) Metropolitane Brașov, unde are o relație excepțională cu Dragoș David. Cunoscut și ca adept al Sf. Sictir Sinecuristul. Și cum de ceva vreme Allen + Dragoș = LOVE! pe motive de angajări pe bază de recomandare fermă de la USR, acesta din urmă, la rugămințile fierbinți la ceas de buget și de asigurări de iubire eternă din partea useristului, mai nou desfășoară studii de fezabilitate prin Agenția Metropolitană Brașov. Sau cealaltă, un pic mai obscură, dar patronată tot de Dragoș David.

E bine totuși că organizațiile bugetare își diversifică portofoliul de servicii și fac angajări la umbra administrației Coliban. Mă întreb oare când va trece și Direcția Tehnică la Agenția Metropolitană. Sau cadastrul. Sau echipa de fotbal.

Așa că, ce s-o mai întindem ca să plictisim auditoriu, USR-ul mișcă la Brașov prin niște combinații de vor să ne lase lați pe toți.

 

Dan VÂJU

#InformatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *