Scandal – Clotilde Armand, acuzată că a dat cartele de acces în primărie doar consilierilor USR. Coliban, când faci și tu la fel?

Știrea originală descrie un scandal proporții la Primăria Sectorului 1, după ce consilierii PSD-PNL spun că edilul Clotilde Armand le-a blocat accesul în instituție, oferind cartele de acces doar consilierilor USR. Mai exact, consilierii liberali și social-democrați au constatat că nu pot folosi ușile de acces pe holurile și birourile primăriei, pentru că sunt blocate cu cardul.

Aceștia o acuză pe primarul Clotilde Armand că le-a dat cartele de acces doar celor din USR, iar culoarele spre toalete au fost și ele restricționate pentru consilierii PSD-PNL.

După ce au constatat că nu au acces în primărie, consilierii PNL-PSD o acuză pe Clotilde Armand că ar fi dat intenționate cartele de acces doar celor de la USR.

De fapt, Clotilde Armand afirmă că cartelele magnetice au fost introduse pentru securitate și pontajul angajaților, ca să se poată face prezența la intrarea și ieșirea din Primărie.

Practic, acum simțim bine de tot cum și-au luat useriști țara înapoi. Numai pentru ei. Și pentru că așa vor mușchii lor, fac ordine după bunul plac în instituțiile pe care le conduc.

De fapt eu vreau să-i dau lui Coliban o idee, să facă așa și la Brașov. Ce mai tura-vura se fâțâie toți consilierii PSD și PNL prin Primăria Brașov, deranjând feng shui-ul hipsteresc? Să vină când sunt chemați doar la ședințe, ce o tot freacă prin primărie.

Păi cum să faci tu neomarxismul mare temeinic când se plimbă dușmanul ideologic pe holuri și conspiră pe la WC?

Hai Coliban, dă-le viteză de la tine de la servici, că doar n-au câștigat ei alegerile.

 

Dan VÂJU

#InformatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

Fotot – Evenimentul Zilei

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *