Gard viu plantat la -3 grade celsius. Simbolul „ competenței” USR-iste

Imaginea este grăitoare. Precum și comentariul. Precum și articolele presei locale.

Concluzia e clară, Coliban & Co. sunt „ fierți” după imagine. Au realizat, într-un final dramatic, faptul că frânghia s-a lipit de par, și că electoratul care s-a lăsat prostit în campania electorală de cuvinte mari, ca de exeplu COMPETENȚĂ, TRANSPARENȚĂ și COMUNICARE, s-a prins de faptul că USR-ul a livrat „ praf în ochi” și gard viu la – 3 grade celsius. Precum și combinații. Și sinecuriști. Și tăcere. Multă tăcere pe marginea unor fapte și împrejurări care pun la îndoială buna credință a celor ce administrează municipiul, și sunt stăpâni pe buget.

Valul de entuziasm de acum un an s-a oprit dramatic într-o groapă de dezamăgire amară. Am înțeles, Allen Coliban nu și-a dorit nici 30 de secunde să ajungă primarul orașului. În calculele lor, USR-iști luaseră în considerare doar faptul că vor pune în Consiliul Local opt sau nouă consilieri, care după fiecare ședință de Consiliu Local, vor ieși pe Facebook, și se vor tăvăli isteric, în chinuri, arătând cu degetul spre George Scripcaru, spre nenorocirile pe care acesta le aduce , precum un cavaler al apocalipsei, asupra Brașovului. Pentru că, ajungând să cunosc resursa umană pusă pe tavă de către USR pe plan local, am realizat faptul că, la fel ca în orice organizație din România, celor care pot și vor să facă treabă, li s-a îndesat pumnul pe gât, și fie sunt pe linie moartă, fie au plecat de acolo. Și la suprafață au ieșit personajele îndoielnice, cu capacități și realizări în totală opoziție cu promisiunile din campanie.

Dovezi ale  incompetenței și a incapacităților se văd zilnic. Pentru că absolut TOATĂ presa din Brașov critică comportamentele noilor politicieni.

E bine totuți că se strâng semnături pentru demitere. Vreo 20000 până acum.

 

Dan VÂJU

#InformatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

 

Foto – newsbv.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *