La Brașov există „ Loja marxistă a hipsterilor bicicliști recunoscuți și acceptați”

Istoria consemnează pe bună dreptate ( sau nu ) faptul că masoneria, sau francmasoneria, a conspirat ( sau nu ) întotdeauna împotriva drepturilor și libertăților cetățenești. Și că ar fi fost părtinitoare, asigurându-se, ca organizație, că toate câștigurile de orice fel, se vor găsi în buzunarele și farfuriile membrilor. Sau nu! Fie că masoneria este indicată ca fiind în spatele Independenței Statelor Unite, a Revoluției Franceze, a obținerii independenței statelor din America Latină, promotorul revoluțiilor europene de la 1848, întemeierea, implementarea și răspândirea bolșevismului, cert e faptul că o societate civilizată n-are ștaif, blazon și credibilitate dacă în sânul ei nu ascunde într-un fel sau altul masoneria. Fie ea secretă sau discretă.

Am observat în ultima vreme, că și în Brașov există masonerie. Discretă, așa cum îi stă ei bine, dar în mijlocul oamenilor. Și care are mulți adepți. Chiar foarte mulți. Și una dintre lojele constituite la „ Orientul Brașov” este chiar o lojă de bicicliști. Lojă de sorginte marxistă, a hipsterilor bicicliști recunoscuți și acceptați.

Ca orice lojă respectabilă, această lojă trebuie să aibe un „ Venerabil Maestru”, un fel de conducător, și aici l-am potrivit pe Allen Coliban, chiar primarul urbei, deoarece intuiesc faptul că fiind un personaj „ fiert pe bicicletă”, și dat fiind faptul că conduce, e drept, spre dezastru, Primăria Brașov, ar fi cel mai potrivit să îmbrace șorțul și colanul de „ Venerabil Maestru”. Bine, această masonerie fiind a bicicliștilor, nu se pune problema de șorț și colan, ele fiind înlocuite cu colanți roz ( șorțul ) și lanțul de la bicicletă ( colanul, adică chestiunea care se agață în jurul gâtului masonilor în timpul ședințelor ). Legenda spune că Coliban ar fi Mare Hierofant, unicul și singurul păzitor al „ Cărții în limba Useristă”, unde toate cuvintele sunt din trei litere și au haștag în față. Și de pe jilțul lui de conducător masonic și primar, acesta conduce un veritabil „ colegiu” al „ oficierilor”, un fel de for conducător al lojelor masonice, care au obligativitatea de a se prezenta la solemnele ținute, purtând tricouri imprimate cu Coliban și mesajul userist anticorupție, pe față, și pe spate, cu Marea Preoteasă Sfântă Ciclam. Și acest for este compus din tot felul de denumiri pompoase. Maestru de ceremonii, un fel de mason care deține o pompă de bicicletă gigantică, maestrul expert, un fel de mason care are o cheie cu care strânge șuruburile masoneriei, pardon, ale bicicletei am vrut să zic, tot felul de cancelari, ospitalieri, trezorieri și supraveghetori.

Această masonerie de bicicletă este compusă, la fel ca orice masonerie, din membri aspiranți împărțiți în principal pe trei grade. Deși publicul larg cunoaște faptul că masoneria are mai multe grade, 33 după anumite surse, 98 după alte surse, pot să confirm faptul că aceste grade se obțin în funcție de sumele cheltuite pe bicicletă. Dar, în principal, masoneria de bicicletă se rezumă la 3 grade.

Ucenicul ( sau primul grad al masoneriei bicicliștilor ) are de obicei o bicicletă second hand, cumpărată din târg, pe care o folosește pentru treburile zilnice. Cum ar fi deplasarea din punctul A în punctul B. El are o bicicletă de oraș, fără brizbrizuri, fără prea multe pinioane și foi. Ca semn distinctiv, folosește bicicleta fără șa, arătându-și astfel atașamentul și dragostea nețărmurită pentru valorile masonice haștagiste de sorginte marxistă. Și care aspiră zilnic să fie cooptat în rândul calfelor ( al doilea grad ), lucru care se va întâmpla când va avea bani de bicicletă nouă, eventual un mountain bike, ceva mai de soi, cu pinioane și foi care se schimbă de la ghidon, din mers.

Gradul de Maestru Biciclist se obține atunci când aspirantul, trecut prin cele două grade anterioare, achiziționează o bicicletă adevărată, electrică, care depășește prețul unei mașini second-hand bune. Doar atunci conducerea lojei aprobă și consacră, într-o ședință specială, recunoașterea titlului de Maestru Biciclist. Acești Maeștri poartă simbolic, aproape de inimă, un medalion cu imaginea Marei Preotese Ciclam. Legenda spune că cei mai vechi dintre inițiați poartă și o șuviță de păr ciclam agățat de medalion.

Acești masoni de bicicletă se închină la litere „ B”. Care vinde de la bicicletă.

Ei se recunosc după mers, atingeri și parole. Acestea fiind însă secrete, nu le putem dezvălui marelui public.

În timpul ședințelor, ei deschid „ Ghidul Carierei Corporatiste”, care se află la loc de cinste, în mijlocul pistei de bicicletă trasată în interiorul spațiului de ședință. Și Biblia este deschisă la pagina care conține primele versete ale „ Evangheliei după Sf. Biciclistul”, evanghelie ce descrie viața Mântuitorului adăugând bicicleta și versete de sorginte neomarxistă. Practic acesta, la final, a fost țintuit pe o bicicletă, nu înainte de a primi zeci de lovituri cu pompa de bicicletă sub privirile „ board”-ului de la corporație. Dar să trecem peste acest pasaj, descriind versetele pe care bicicliști le evocă la debutul ședințelor.

„1.  La început era bicicleta și bicicleta era la Dumnezeu și Dumnezeu era Bicicletă,

  1. Bicicleta era întru început la Dumnezeu,
  2. Toate prin El s-au făcut; şi fără El nimic nu s-a făcut din ce s-a făcut.
  3. Întru El era bicicleta și bicicleta era lumina oamenilor
  4. Și farul bicicletei luminează în întuneric și autoturismul nu a cuprins-o”

Decorul spațiilor de ședință este format din diverse piese de bicicletă. Sediul întâlnirilor secrete se află în stabilimentul pus la dispoziție cu generozitate de către Primăria Brașov, prin grija lui Allen Coliban, și este o clădire emblematică a orașului, plasată în stația de autobuz de la Livada Poștei lângă automatul PET-rică.

Dar ceea ce este cel mai interesant la aceste obiceiuri de masoni bicicliști, acum urmează. Ei se strâng în ședințe secrete și conspiră cum să facă Brașovul un oraș „ciclabil”, descriindu-și chinurile și durerile vieții de biciclist. Chiar depun jurăminte înfricoșătoare dacă se vor abate de la acest deziderat. Enunțuri ca „ să mă calce mașina”, „ să cad în canal”, „ să mi se fure bicicleta și să n-am bani de alta”, vin ca completare a jurămintelor înfricoșătoare pe care aceștia le iau în fața conducerii lojei, dacă s-ar abate de la hotărârile impuse acolo. Mai mult decât atât ei jură cu limbă de moarte dragoste necondiționată bicicletei și partidului și ură nesfârșită șoferilor de autoturisme.

Să concluzionăm. Apariția în spațiul public al chestionarului despre utilizarea bicicletelor în Brașov nu este o acțiune la voia întâmplării. Acest chestionar este rezultatul hotărârilor masoneriei de bicicletă, și este o etapă spre scopul acestei masonerii de a da o lovitură crâncenă șoferilor, și impunerea unei noi ordini mondiale.

Conspirația masonică va continua, și va forța brașoveanul fie să adere la valorile masoneriei de bicicletă, fie să părăsească orașul cu scârțâit de roți.

 

Dan VÂJU

#InformatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

 

* ATENȚIE ! Acest text este un pamflet și/sau ficțiune și va fi tratat ca atare. Orice asemănare cu personaje sau întâmplări reale este pur întâmplătoare.

** PAMFLÉT s.n. Scriere satirică în proză sau în versuri în care sunt înfierate atitudini, fapte, concepții negative.

*** SATIRA este o formă literară de critică a slăbiciunilor individuale, sociale sau general omenești, adesea într-un mod acuzator. Caracteristicile stilistice ale satirei sunt ironia, exagerarea caricaturală a unor aspecte particulare și construirea unor relații neobișnuite de aparență absurdă. 

**** FICȚIÚNE, ficțiuni, s. f. Reprezentare produsă de imaginația cuiva și care nu corespunde realității sau nu are corespondent în realitate; plăsmuire a imaginației; născocire. [Pr.: -ți-u-] – Din fr. fiction, lat. fictio, -onis.

 

2 thoughts on “La Brașov există „ Loja marxistă a hipsterilor bicicliști recunoscuți și acceptați”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *