Pe Dragnea, fost #ciumarosie, l-a „ tradus” Irinuca. DE-LI-CI-OS!

Deși nu le prea am cu cancanurile, subiectul ăsta mi se pare delicios. Și nu din punctul de vedere al faptului că tânăra Irina căuta „ zbenguială” în brațele altui bărbat ( a se citi satisfacere a nevoilor sexuale ), ci din punctul de vedere al imaginii lui Dragnea în societate, și în fața membrilor din micul și noul său partid

Omul, ani buni, a pozat în masculul alfa al momentului. A ținut o țară întreagă la degetul mic, ăla cu care-și aranja adolescentin mustața, pe motiv că așa au vrut mușchii lui, ca să nu ajungă în închisoare. Imaginați-vă cum instituții ale statului au fost efectiv blocate, și nu au funcționat coerent, pentru că tristul personaj a cam făcut ce a vrut prin țara asta.

Mai întâi a ajuns în fruntea celui mai mare partid din România, pulverizând efectiv celelalte partide la alegerile din 2016. Umbla prin sediul guvernului de la Palatul Victoria cu „ aia” văzându-se prin pantaloni de parcă era cel puțin Terente. Din când în când i-o arăta lui lui Iohannis, pe motiv că „ ce dacă e președinte, ia uite ce are băiatul aici”. Cred că l-a și prostit pe Iohannis de câteva ori punându-l să-i bage mâna în buzunarele din față ale pantalonilor ca să-i dea bricheta, și buzunarele fiind sparte, Iohannis punea mâna direct pe „ procentul de la alegeri”. După care, schimba guvernul și primul ministru cât ai zice „ mustață”, în funcție de capacitatea sau incapacitatea de a aproba OUG 13, care l-ar fi scăpat de „ pârnăică”. Și toate au fost frumi, și țiitoarea tânără și vrednică până în fatidica zi în care Dragnea a picat la „ greu”, la Rahova, nu mult, doar vreo doi ani cu executare. Spre mândria poporului gazat și stradă, plimbător pe la proteste.

Și așa, Mustață al nostru, cel viteaz, potent, puternic, a stat ascuns, la „ cutie”, o perioadă. După care a ieșit dornic de mărire și răzbunare, clocind un nou partid – Alianța Pentru Patrie. Și mult iubitul conducător, cu ștaif și mustață de mascul alfa, se pusese pe treabă pentru a recuceri electoratul.

Numai că de data asta „ temelia” a venit din altă parte. Sub forma unor convesații pe whatsapp, prin care iubita sa Irina, solicita unui oarecare fost iubit, să-i regleze „ tacheții și avansul”, și să-i ia „ jocul”. Cum? Țiitoarea tânără a lui Liviu are pofte de genul ăsta și masculul nostru care aproape a pus în genunchi țara nu le poate satisface?

Păi ce fel de mascul alfa ești tu, cu viitorul politic în buzunare, când nu ești în stare nici să-i reglezi „ tacheții și avansul ” lui aia mică? ( link articol cu mesajele bucuclașe – )

Pentru că peste povestea asta intervine tradiția populară. Care spune că masculul alfa trebuie să fie și tare în „ cric”. Ca să susțină relația de cuplu. Și mai e unanim acceptat și umblatul eventual pe la alte dame, cu gând de descărcare ( a se citi golire ). Păi ce vor face membri proaspătului partid APP, acum, când realizează că Livache al nostru nu o poate sătura pe aia mică? Păi ce mascul alfa te dai tu când nu ești în stare să ți liniștea în casă, de merge aia mică să „ curețe jigloarele” prin târg? Ce vor zice activiștii din partid când vei deschide gura în fața lor, descriindu-le viitorul luminos, când tu ești slab de ți se roagă țiitoarea de alții s-o rezolve? Îți pun eu ce vor face. În primul rând vor râde cu poftă și curăutate. Uite așa, de-al dracului, că tocmai ai demonstrat că numai vorba e de tine. Apoi se vor reorienta.

Pentru că, dragul meu Livache, în țara asta trebuie să demonstrezi mai întâi că ești tare în „ măciucă” și după aia să pretinzi că preiei puterea. Așa, aspirațional, mai pe testosteron!

La nivel politic, dacă se demonstrează că te lasă „ procentul” din pantaloni, s-a terminat și cu visele de preamărire. Și ești cam pa.

 

Dan VÂJU

#InformatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *