Coliban e din nou pe prima pagină a ziarelor naționale. Ca exemplu negativ

Dacă n-ar ajunge mai nou aproape zilnic și în presa națională, probabil și-ar pierde scopul în viață. Scop care sincer, ne e greu să-l decodificăm din comportamentele patetice cu care acesta ne onorează zilnic.

Dar să revenim la știre. PSD-ul atacă USR-ul după demisia lui Florin Roman, fost ministru al digitalizării. Cităm din mesajul lor de pe Facebook „ Cioloş stă la masa conducerii USR alături de un politician care a făcut fix la fel”. Tot în postarea respectivă este solicitată și demisia lui Allen Coliban.

Ciolaniadă, ciolaniadă, dar vrem să știm și noi, prostoveții de pe margine, ăștia de sponsorizăm din impozitele noastre spectacolele de circ perpetuu.

Să mai cităm un pic din postarea PSD „ La PNL, falsul în CV merită sancţionat – deci Roman e demis. La USR, falsul în CV este tolerat – deci Coliban este omis! Dacian Cioloş este satisfăcut că liberalul Roman, acuzat şi că şi-a inventat o licenţă în CV, a demisionat pe bună-dreptate din Guvern. În ipocrizia sa, dl Cioloş se face că uită însă cum stă la masa conducerii USR alături de un politician care a făcut fix la fel: primarul Braşovului, Allen Coliban, a minţit în CV că a terminat o facultate de la care fusese exmatriculat. Domnule Cioloş, când ieşiţi să cereţi şi demisia lui Coliban?”.

Păi vă spunem noi când. Niciodată! Pentru că mincinoșii USR sunt mai cu ștaif decât mincinoșii din PNL. Mărețul partid de anvergura unui pitic de grădină, trecut acum în opoziție, e leșinat după bugetele statului. Și armatele de sinecuriștii de partid fac coadă cu trăistuța în mână ca să prindă un postuleț la stat. Din care să facă averea mare, pentru că la privat s-au ales cu munca și un sandwich de la benzinărie. Noi nu ne alegem cu NIMIC!

De la PNL și PSD n-am pretenții, pentru că așa au prins, ăsta e mersul, când ajung la putere se poartă ca un velociraptor. Probabil numai generațiile viitoare vor realiza că una e să furi dintr-o farfurie plină, că nu deranjează pe nimeni, și una e să furi dintr-o farfurie goală, cum e acum. Asta au prins, asta fac. Dar pașoptiștii ăștia de rit nou, școliți pe afară și munciți pe la corporație, de ce mama zmeului fac la fel? Oare clasa politică din România își va reveni vreodată? Se va mai naște un Brătianu, un Kogălniceanu, un Cuza care să facă naibii ceva pentru țărișoara asta.

Răspunsul este nu. Pentru că am pus botul ( și ) la prosteala USR-istă, de ne-au scos ăștia din joben Colibani cu CV-uri false, dar vorbitori de engleză, fierți după mediu și politici mai potrivite pentru alte țări. Și am înghițit-o ca pelicanii, pe nemestecate. Și când să digeri, ce să vezi, era păcăleală, tot indigestie faci. Alte hahalere, dar cu apucături de hipsteri și muiane europene.

La fel cum am pus botul și la Iohannis. Că e sas, că e din Sibiu, că e…., că nu e….. E pe naiba. Altă hahaleră cu cămașă albă pusă pe orice numai pe muncă nu. Când se uită în oglindă dimineața, are senzația că e mare sforar, și că ne-a tras-o la toți. Mizerabil.

Îți vine să ieși pe stradă și să strigi după pronia divină să vină să facă ordine printre muritorii de rând din țara asta. Nu va veni. N-are de ce. Și nu ne rămâne decât să ne căutăm soluții individuale. Fie ne luăm tălpășița într-un occident un pic mai îmbelșugat, fie rămânem aici și măcar le punem piedici, îi jenăm, poate, poate schimbăm ceva.

 

Dan VÂJU

#InformatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

Foto – transilvania365.ro

One thought on “Coliban e din nou pe prima pagină a ziarelor naționale. Ca exemplu negativ

  1. “Îți vine să ieși pe stradă și să strigi după pronia divină” … adevărat. Si cred ca ție ar trebui să-ți fie cel mai frică.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *