USR are la Brașov manageri numai unul și unul. Chiar și la RIAL

Aduși și promovați din tenebrele partidului, pe salarii barosane, managerii USR-ului dovedesc doar performațe în creștere negativă. Asta ca să realizăm că sloganul e slogan, el nu face treabă, doar prostește.

Pentru a exemplifica aceste realizări „ victorioase ”, facem referire la ceea ce se întâmplă la RIAL Brașov. Păi la RIAL Brașov se dau afară muncitori și se angajează șefi. În plus, societatea care avea o problemă de lichidități pe la începutul anului atunci când s-a schimbat managementul, și în care s-au pompat bani grei de la bugetul municipalității, n-are decât rezultate negative.

Ultima strigare a fost vineri la ședința Consiliului Local, când un angajat al RIAL, societate din subordinea Primăriei Brașov a avut următoarea interpelare     „ Înainte să semnați sentința în prag de sărbători pentru cei 21 de angajați de la RIAL, vreau să-l întreb pe domnul primar cum este posibil ca un fost director a fost demis în baza unor criterii, dar în baza la aceleași criterii noul director și-a mărit salariul, s-au mai înființat posturi de ingineri și directori. Lucrări nu am avut, noi lucrăm la firme sub antrepriză, în loc să se găsească soluții, nu se face nimic. Lucrările de construcție ajung la alte firme, dar nu la noi. De ce se dorește desființarea RIAL-ului?”.

Replica directorului de la RIAL a fost „ Suntem nevoiți ca 21 de muncitori să nu mai facă parte din serviciu tocmai ca să poată continua societatea. Am ținut la maxim de personal. Societatea nu are front de lucru. Suntem în situația să reducem numărul de muncitori”.

Păi de aia a fost ales USR-ul la conducerea administrativă a Brașovului? Ca să vină cu explicații? Sau ca să facă treabă? N-ai de lucru, ieși frumos afară din birou cu pliantele sub braț și te duci și cauți contracte. Ofertezi! Vinzi! Te zbați! Că de aia ești manager. Nu stai cuminte pe bani de la buget și te freci pe burtă. Pentru că cei 21 de muncitori de vrei să-i dai tu afară pentru că managementul tău este defectuos, ar putea lucra dacă managementul ar fi performant. Dar după cum vedem, de unde atâta performanță, când USR-ul are performațele trecute doar la CV. În viața reală îi vedem doar cum vin cu sloganuri sforăitoare, că managementul este canci și pa. Și pun pariu că directorimea și șefimea ce urmează a fi angajată are carnet de partid. Că oricum sinecurismul e în floare la USR.

Cu alte cuvinte, acum, după un an de la alegeri, dacă tragem linie pe hârtie ( nu pe nas ), ne ia cu friguri. Ăștia de la USR nu sunt în stare decât să aibă realizări în Photoshop și Powerpoint, pe care le afișează cu pompă pe Facebook în aplauzele trolilor.

Păi de alde din ăștia avem podul plin de dă pe dinafară.

 

Dan VÂJU

#InformatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

Text parțial preluat din trasilvania365.ro ( ).

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *