( SURSE ) – „ UNTOLD”-UL de Brașov se va desfășura în Poiana Brașov în perioada 6 – 13 martie 2022

Surse din interiorul companiei organizatoare a festivalului ne-au dezvăluit faptul că în cadrul conferinței de presă de astăzi la care pe lângă organizatori, va fi prezent și Primarul Brașovului va fi comunicată data desfășurării festivalului „ MASSIF”.

Biletele vor fi disponibile on-line și la recepțiile hotelurilor din Poiana Brașov, care astfel, au prilejul de a crește tarifele la cazare cu până la 500 %.

Tot surse din cadrul companiei organizatoare ne-au mai dezvăluit faptul că în legătură cu lipsa locurilor de parcare din zonă, nu s-a luat nici o hotărâre, neexistând nici un plan, precum și faptul că până la acest moment, nici un artist nu a fost contractat.

Reamintim faptul că protocolul încheiat cu compania organizatoare este unul foarte contestat, datorită faptului că la momentul încheierii lui era în desfășurare un scandal de presă ce dezvăluia dedesubturile unor înțelegeri pe sub masă între administrația brașoveană și organizatorul de evenimente ( link – https://gazetabrasovului.ro/2021/10/08/transparenta-massif-a-de-la-primaria-brasov/ )

 

Dan VÂJU

#InformatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *