Moș Coliban nu ne aduce creșă nouă anul ăsta

Prin septembrie 2021, administrația USR PLUS a Brașovului se lăuda că în câteva săptămâni va fi deschisă noua creșă de pe strada Apollo din Brașov. La momentul respectiv mai erau de realizat branșamentele la rețelele de alimentare cu energie electrică și gaze naturale. Sau cel puțin așa anunțau reprezentanții municipalității brașovene.

Deși toate lucrările la creșă erau finalizate și mobilierul montat, și deși branșamentele la rețeaua de apă și la cea de canalizare erau finalizate încă de la mijlocul lui septembrie 2021, se pare că incompetența marca USR lovește din nou, și rămân în aer branșamentele la energia electrică și gaze.

Asta în timp ce administrația lui Coliban ne aduce energie verde, forumuri verzi, deliruri cu bicicliști și trotinetiști, festivaluri, contracte cu dedicație pentru membrii USR PLUS, și alte cele trebuincioase pe lângă casa omului de partid. În schimb, deschiderea unei creșe de minim 80 de locuri e tergiversată, deși stă în pixul lui Coliban.

Ca multe alte chestiuni stringente pe care omul nostru se face că nu le vede. Sau poate, orbit de propria viziune, chiar nu le vede.

 

Dan VÂJU

#InformatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

Foto – brasovmetropolitan.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *