De ce tace primarul din Sânpetru ?

S-a scris mult despre comuna Sanpetru în ultimul an . A apărut sub lumina reflectoarelor din două motive : USR a câștigat alegerile locale și faptul că această comună este dormitorul Municipiului Brașov.

De ce au câștigat alegerile locale din Sânpetru cei de la USR ?

În primul rând a fost valul de furie și nemulțumire a oamenilor împotriva felul ce a condus despotic comuna timp de 20 ani.

În al doilea rând, USR PLUS a aruncat cu mii de promisiuni frumoase și cuvinte amăgitoare  în campania din Sânpetru

În al treilea rând, grafica întregii campanii electorale a fost superbă, având impact în special pe online.

De ce sunt dezamăgiți oamenii din Sânpetru de conducerea USR ?

Au promis transparență în administrația publică , dar au oferit pumnul în bot cu multă nonșalanță oricărui om ce venea la ședințele de consiliu local

Primarul a mai promis solemn că va răspunde întrebărilor oricărui cetățean, dar la scurt timp de la învestirea în funcție nu a mai răspuns la telefon și a refuzat orice dialog civilizat . Acum nici măcar nu mai răspunde la salut pe stradă.

USR PLUS a promis o reformă solidă și de impact a administrației publice locale dar singurul lucru făcut a fost angajarea unei domnișoare pe post de consilier personal al primarului

Tot ei au promis investiții în drumuri, dar singura investiție făcută a fost în doua laptopuri extra performante pentru primar și viceprimar compatibile cu jocurile de ultimă generație.

Lista promisiunilor și nerealizărilor celor de la USR este extrem de lungă și a alimentat în general nemulțumirea și furia oamenilor de aici. Comuna este bogată, are un buget de invidiat de către orice altă comună, doar că nesimțirea și nepăsarea celor de la USR este la cote maxime. Au fost întrebați public de ce nu vor să facă investiții așa cum au promis! Răspunsul primarului, al fostului viceprimar, al foștilor și actualilor președinți de organizație locală USR, al consilierilor USR a fost halucinant : ei sunt politicieni și fac politică, nicidecum dezvoltare și proiecte de infrastructură! Mai mult, primarul Arhire a fost întrebat de ce își bate joc de oamenii din vatra satului, iar acesta a dat un răspuns demn de toată jena : pentru că vatra satului nu l-a votat !

Oamenii din comuna Sânpetru știu ca spun doar adevărul, oricât de dureros este . Da! Avem o comună bogată și frumoasă dar gestionată de niște incapabili! Până la urmă ce v-ați așteptat de la un desenator grafic ajuns primar? De la un individ care se pricepe doar la jocuri pe calculator? De la un individ cu 10 clase ajuns președinte de partid ?

Da! Primarul Arhire tace ! Pentru ca nu are nimic de spus! El face doar politică, adică vrăjeli și minciuni ieftine , promisiuni deșarte și fumigene de manipulare publică!

Da! Primarul Arhire tace pentru că nu mai are argumente de spus asupra propriei incompetențe !

Da! Primarul Arhire tace pentru că toți s-au săturat de el ! Inclusiv cei de la USR Sânpetru!

Da! Primarul Arhire tace pentru că în locului lui răspunde altcineva la telefon!„ Sunt Sorina , soția primarului …”.

 

Până aici a ajuns îngâmfarea celor de la USR Sânpetru ! Măcar dacă ar fi făcut ceva pentru comuna asta !

 

Adrian BUZATU

#InformatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

Foto – Fcebook

One thought on “De ce tace primarul din Sânpetru ?

  1. Foarte corecta prezentarea dar care este solutia ?Asteptam sa treaca iarasi 4 ani si atunci vom fi pe ultimul loc in ierarhia comunelor judetului nostru din toate punctele de vedere.
    Doresc o opinie civica unanima si nu aceasta stare de plafonare in care sunt cetatenii comunei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *