Arhire, primarul USR viteaz doar pe Facebook !

Începem anul cu un articol despre un subiect rămas un pic în umbră: transhumanța oilor din Comuna Sânpetru! Cei ce locuiesc pe la marginile comunei Sânpetru sunt terorizați de ani buni de turmele de oi ce tranzitează comuna noastră și care , conform promisiunilor din campania electorală , ar fi trebuit sa aibă un regulament de pășunat în comună.

Anul trecut pe vremea aceasta , USR Sânpetru avea doar o preocupare , și anume să cumpere laptopuri de gaming pentru primar și viceprimar. Ne-am așteptat cu toții ca timp de un an Arhire să aibă mai multe întâlniri cu crescătorii de animale de pe raza comunei noastre și să propună Consiliului Local o hotărâre prin care se reglementează tranzitarea comunei de turmele de oi .

Din păcate acest subiect nu a fost important pentru USR , iar oamenii suferă în continuare. Suferă atât crescătorii de animale cât și oamenii ce locuiesc în zona dealului Lempeș.

Sunt lucruri simple ce ar fi putut rezolva probleme complicate . Pur și simplu nu se vrea a se rezolva nimic în Comuna Sânpetru.

Realizările USR în 2021 în Comuna noastră ? Zero pe toate fronturile !

Zero iluminat public , zero investiții în infrastructură, zero locuri de muncă, zero sprijin pentru agricultori , zero rezolvare a problemei gunoiului , zero peste tot !

Nu degeaba sunt supărați oamenii din comuna Sanpetru când spun ca avem primar degeaba ! Primar absent ! Primar autist la problemele lor !

Dar , USR a făcut un lucru important timp de un an : a numărat de 100 de ori gropile și indicatoarele rutiere din comună. Doar le-au numărat !

 

Adrian BUZATU

#InformatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

Foto  – zf.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *