( PE SURSE ) – Cum își „ aranjează” Coliban apropiații prin Primăria Brașov

Dacă vă gândiți cumva că administrația USR venită la conducerea administrativă a Brașovului, s-a pus pe făcut curățenie prin Primăria Brașov, sau că au pus osul la muncă în folosul orașului, vă înșelați amarnic. Poate asta a fost așa, un vis trecător, o promisiune de „ să moară mama”, aruncată și rostogolită în campania electorală. Promisiune pe care am înghițit-o ca pelicanii, orbiți de sloganurile USR-iste și de dorința de a-l vedea pe George Scripcaru șomer.

Dar să vedem ce ne-a mai șoptit o sursă din Primăria Brașov. Se face că la concursul de recrutare pentru un post vacant, organizat pentru ocuparea funcției de Şef birou, gradul II al Biroului Relaţii Externe, Turism şi Evenimente (Id post 184628), în data de 29 decembrie 2020, o anumită domnișorică din preajma lui Allen Coliban, care se ocupă cu imaginea și comunicarea, a luat notă de trecere, și se pregătește să dea proba orală astăzi, 4 ianuarie 2022.

Domnișorica, cunoscută mai mult din tabloide, un personaj care a făcut deliciul presei când a rămas gravidă și apoi a născut o fetiță cu un prințișor de os regal, fiind la rădăcina expulzării din casa regală a prințișorului, s-a făcut remarcată imediat după campania electorală, când a ieșit în mediile de socializare, confundând instituția Primăriei Brașov, cu un oarecare festival de muzică la care aceasta a fost consilier de imagine. Că doar tocmai își luaseră orașul înapoi. Tot acest personaj, care are probleme își a controla ieșirile, și grabnic săritor la presa locală, s-a mai făcut remarcată și cu ocazia nenorocirii de Forum al Orașelor Verzi, atunci când Coliban de la sine putere a făcut praf circulația în Centrul Vechi, ocupându-se de organizarea șuetei ce a paralizat orașul verde al lui Coliban. În rest, stă pe grupul de comunicare whatsapp cu presa al primăriei, unde, din când în când își mai exprimă frustrările acumulate. Deh, viața e grea și frustrantă când ai tunurile pe tine.

Așa că să stăm liniștiți, la Brașov USR-ul ne va duce pe culmile gloriei administrative, repurtând victorii multe împotriva tuturor celor care nu le împart viziunea. Adică a tuturor.

Și să mai stăm liniștiți și în privința combinațiilor, le-au învățat repede, și le aplică la linie, spre mândria întregului partid.

Oare membrii USR din Brașov, cotizanți la zi, n-au nimic de spus în legătură cu delirurile aprope zilnice ale reprezentanților partidului. Oare chiar așa, aprobă tacit toate ieșirile lui Coliban&Co. fără nici o opoziție? Sau li s-a promis câte ceva fiecăruia, ca să fie bine, să nu fie rău?

 

Dan VÂJU

#InformatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *