USR – PR și Comunicare cu lumea de dincolo

Ceea ce ieri publicația noastră dezvăluia sub formă de știre venită pe surse, spre seară s-a adeverit. Prietena noastră, a tuturor, consiliera de imagine a lui Allen Coliban, dar mai ales prietena presei din Brașov, a postat pe Facebook, mai mult pentru prietenii apropiați, un text care s-a dorit lacrimogen.

În primul rând a recunoscut faptul că a participat la concursul de recrutare pentru un post vacant, organizat pentru ocuparea funcției de Şef birou, gradul II al Biroului Relaţii Externe, Turism şi Evenimente (Id post 184628), în data de 29 decembrie 2020. Adică, mai pe românește, consiliera Primarului Brașovului, plătită din bani publici, sudată bine la vârful instituției, a participat la un concurs organizat de instituție, pentru a ocupa un post. Tot la vârful instituției. Și ieri a avut proba orală. Adică postarea vine ca o degrevare de vina de a trage sfori pe banii comunității.

În al doilea rând, presupunem că într-un puseu emoțional, o amestecă în poveste pe mama dânsei, care culmea, chiar ieri a împlinit 3 ani de la deces, și care conform celor scrise de domnișoara Cîrjan, s-ar fi bucurat că progenitura ei și-ar găsit liniștea sufletească și drumul în viață ocupând o funcție de conducere călduță și de viitor în sânul administrației publice locale Brașov . Dumnezeu să o ierte! Și să ne ierte și pe noi, ființe insensibile, pentru că ne punem luntre și punte în calea fericirii ei de a participa la concursuri susceptibile de blat, și care stăm cu ochii beliți și creioanele ascuțite pe combinațiile administrației Coliban. Da, știu, jurnaliștii din Brașov sunt hiene care fac mocirlă din orice declarație, conform celor zise acum ceva timp de către domnișoara Nico. Mă rog, o parte din ei, ăia care sunt interesați de contraperfomanțele USR-ului.

Dacă credeți că un antivomitiv este ceea ce căutați acum, după ce ați citit aceste rânduri, și nu aveți lămâie la îndemână, vă recomand cu căldură un Emetiral. Sau două.

Dar să trecem mai departe. Și să ne ( mai ) plângem ( o dată ) de trasparența de la Primăria Coliban. Personaj care tocmai a deveni din sinistru, lugubru. Probabil urmează, când va termina lista sinecuriștilor, să începă să-și angajeze neamurile pe la primărie. Sky is the limit!

Anyway, pentru noi, prosovani ce credeam că USR va face o altfel de politică, așa cum s-au lăudat, chestiunea descrisă mai sus vine să întărească faptul că NU, USR NU VA FACE O ALTFEL DE POLITICĂ ! USR-ul s-a angajat pe aceeași orbită mizerabilă pe care s-au înscris toate partidele postdecembriste.

 

Sf. Sinecură și Sf. Combinație să ne ierte! Pe toți!

 

P.S. Dragă Nico, un prieten mi-a spus să-ți transmit că treaba cu Nurnbergul nu o să vă iasă. N-a dat detalii, dar a zis că o să te prinzi tu.

 

Dan VÂJU

#InformatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *