Nico vs. Flavia ? USR contra USR !

M-am abținut foarte mult timp să scriu despre Brașov și prostioarele useriste de la municipiu.

Presa a scris în ultima perioadă cu subiect și predicat că nu e ok ceea ce se întâmplă la Brașov și la Sânpetru de când au ajuns informaticienii la putere. Sper că nu vă gândiți că ar fi vreunul vreun informatician de top. Toți , chiar toți , au venit din zona de cărți de vizită și invitații de nuntă, pentru că dacă îi întrebi la subiect de ceva legat de programare sau de algoritmi avansați ii apucă brusc dorul de salată cu pătrunjel BIO .

Coliban , vestitul primar de Brașov, crede ca doar el știe sa joace GO, numai că mai sunt jucători în afară de el. Pentru el , fie Flavia fie Nico, sunt doar două piese pe tabla de Go. Pe nervii oamenilor, bineînțeles!

Ce ascunde de fapt Coliban ? A uitat să spună că l-a pupat în bujii pe Barna și pe Jaliu până i s-a îngălbenit delcoul! Asta că poate ne explică domnișoara cu suzeta la gât cât de galben e steagul USR plus !

Flavia s-a devalorizat , a cedat psihic în meciul de Go al lui Coliban cu ziariștii . Uneori , prea mult roz strică la imaginea partidului albastru, așa ca a fost înlocuită cu purtătoarea de centură roșie la gât, adică cu nico . Cu n mic , pentru că respectul se câștigă.

Ca de obicei , coliban preferă karatistele luptătoare, așa că nico știe bine sa facă pelicanul și cocorul. Cele două poziții de luptă din artele marțiale se practică numai în lupta corp la corp , pe saltea , cu gura larg deschisă , și necesită niște îndemânări de respirație ceva mai profesioniste . De aceea coliban a ales o profesionistă în comunicare orală și a înlocuit o începătoare ce devenise un pic prea isterică cu presa .

Pentru cei ce au prea multă imaginație, pelicanul și cocorul sunt doua poziții din arte marțiale, nicidecum interpretări tendențioase pline de răutate cum că nico ar fi stat cu gura larg deschisă pe la diverse festivaluri pentru a crea momente unice cu organizatorii !

Cu gura deschisă de uimire cât de bine au fost organizate acele festivaluri ! Nu vă gândiți la altceva !

Drept urmare , îl invit pe Coliban să explice cum e cu suzeta de la gâtul profesionistei pusă la relații cu publicul !

 

Buzatu Dumitru Adrian

#InformatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *