USR contra USR !

Sănpetru ora 06.45. Ca de obicei în zilele lucrătoare, coloana de mașini ce s-a format la ieșirea din comună spre Brașov depășește 3 km. O liniște asurzitoare. Oamenii privesc în gol, fără pic de speranță. Mulți au crezut in miracolul USR la Sânpetru , dar acum se citește dezamăgirea în ochii lor. A celor din coloană.

Aseară a avut loc întâlnirea USR Sanpetru , cu ușile închise să nu cumva să afle presa ce se discută. Pentru că la USR asta înseamnă transparență: uși închise, discuții și înțelegeri pe sub masă, taine peste taine . Pe bani publici, bine-nțeles!
Totuși am aflat că mai mulți membri USR au început să ia la rost conducerea locală a partidului , adică pe președintele Crap și pe primarul Arhire . Pentru ce ? Pentru mărețele realizări ale salvatorilor României și pentru victoriile lor repetate și multe împotriva socialismului și liberalismului. Adică pentru gargara ieftină oferită in campania electorală.

Mulți dintre membri au spus ca le este teamă să se exprime liber în partid pentru că soția primarului este cenzorul acestei organizații. Adică , dacă cineva îndrăznește sa spună ceva despre Arhire , fix soția acestuia este desemnată să ia măsuri și să sancționeze individul care are tupeu sa deschidă gura și să critice primarul.

Uite așa USR Sanpetru a devenit fix o afacere de familie, pe stilul strămoșesc al despoților.
Chiar dacă USR devine încet, încet un partid dictatorial , oamenii trăiesc totuși dezamăgirea promisiunilor primite: fluidizarea traficului , managementul corect al gunoiului , extinderea iluminatului public și al canalizării , asfaltarea drumurilor comunei șamd .

Așa că o să ii întreb ce cei ce conduc comuna : Credeți că mai avem răbdare încă 2 ani cu voi ?

Buzatu Dumitru Adrian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *