Arhiepiscopia Ortodoxă vrea să-și tragă un complex monahal cu SPA în Poiana Brașov

Gânduri mari pentru Arhiepiscopia Ortodoxă Sibiu, cea care dorește să construiască un ditamai complexul monahal cu centru de sănătate, fix în Poiana Brașov.Proiectul se referă la un teren situat între parcarea multietajată din Poiana de Jos și Centrul de Echitație.

Comisia Tehnică de Amenajarea Teritoriului și Urbanism le-a stricat preoților planurile. Dacă pentru blocuri s-au dat avize cu nemiluita, astfel că Poiana s-a transformat în ultimii ani într-un oarecare cartier dintr-un orășel de munte, acum, pentru un astfel de complex, membrii comisiei sunt mai reținuți. Astfel, comisia nu a avizat proiectul.  Probabil că de la ”popi” nu iese șpagă ca de la dezvoltatorii din Poiană ( continuarea pe transilvania365.ro – https://bit.ly/3qt2yud )

Foto – metropola.ro

One thought on “Arhiepiscopia Ortodoxă vrea să-și tragă un complex monahal cu SPA în Poiana Brașov

  1. Foarte bine zis popi este denumirea exacta a celor care au pretentia ca fac ceva pentru enoriasi. Suntem o tara in care toata lumea umbla dupa spaga de aceea noi cei mici nu avem nici un drept. Va rog sa-mi spuneti unde pot semna pentru semnarea referendumului ca sa plece primarul Arhire din primaria Sanpetru? Multumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *