USR – lupte INTERNE pentru BANI!

„ Avem o situație demnă de un film SF legată de comunism: 200 de mii euro cheltuiți!”

Băieții și fetele ăstea din USR vor să salveze România. Dar mai întâi se ceartă bine pentru bani! Deputatul USR-ist Filip Havârneanu a fost suspendat de pe grupurile interne de comunicare, de către Nicolae Tanasă, fratele actualului președinte al USR Iași, după ce a publicat o critică dură la adresa actualei conduceri a organizației județene.

Filip Havârneanu acuză Biroul Județean Iași că a cheltuit toți banii din conturi, aproape 200 de mii euro pe repede înainte, simțind că pierde controlul asupra organizației.

I-auzi ce zice domn deputat „Am tăcut din gură prea mult sperând că lucrurile se vor rezolva, dar când se ajunge prea departe nu se mai poate. Avem la Iași o situație demnă de un film SF legată de comunism. Cumpărăm mașini, scaune de mii de euro, renovăm o clădire unde avem chirie pe zeci de mii de euro și multe altele pentru că BJ Iași pierde controlul, așa că au ales să cheltuiască toți banii, aproape 200 de mii euro ca să nu lase nimic celor care vin din urmă”, a spus acesta conform B1TV.ro.

„ Fratele geamăn al președintelui BJ, fost vicepreședinte al filialei județene alături de doamna Cosette Chichirău, s-au apucat de dat afară toți oamenii care sunt împotriva lor pe grupuri. Președintele BL, senatori, deputați, liderul CL Iași, membrii Biroului Local au fost toți suspendați de pe grupuri (împreună cu mulți alții). Sper ca BN-ul să intervină pentru că ce se întâmplă la Iași nu e ok”, mai spune acesta, și continuă „…am fost de fiecare adeptul să ne rezolvăm problemele acasă, dar când vezi că sunt abuzuri peste abuzuri nu se mai poate. BL Iași nu a avut acces la cei care s-au înscris în partid câteva luni, se tăia accesul pe e-usr președintelui BL, nu se convoacă ședințe de BJ, când primarii sau aleșii locali cer fonduri de la BJ li se spune să ceară parlamentarilor că ei au 10 mil euro pe lună și multe alte mizerii”.

Remarc faptul că deputatul USR de Brașov Tudor Benga a fost un scump și un dulce când i-a atras atenția lui Coliban că Primăria Brașov nu este tarlaua proprietate a primarului, și mai remarc faptul că prin țară, lupta internă din USR se duce om la om pe tot terenul. La baionetă!

 

Dan VÂJU

#InformatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *