Coliban scos „ pe interval” în presa centrală de către Arhiepiscopia Sibiului

Mari fani ai sporturilor de iarnă, dar și mari iubitori de natură și arginți, gruparea schiorilor cu sutană din cadrul Arhiepiscopiei Sibiu, sătui fiind de cheltuieli pe cazări în Poiana Brașov s-au gândit cum ar putea face să tragă un așezământ monahal ( mănăstire pentru profani ) și o unitate de cazare în apropierea Stațiunii Poiana Brașov.

Și au depus cu multă evlavie și dăruire un proiect la Primăria Brașov, proiect ce a picat cu brio în Comisia Tehnică de Amenajare a Teritoriului şi Urbanism pe motiv că din documentația prezentată nu a rezultat oportunitatea. Cităm, spre corecta și completa informare a cititorilor „ Acest proiect nu a fost avizat de CTATU deoarece din documentaţia prezentată nu a rezultat oportunitatea”.

Și schiorii în sutană au înălțat rugăciuni fierbinți, implorând Pronia Divină să intervină în planul mârșav al neomarxiștilor atei și rău intenționați din administrația publică. Pronie Divină ce a transmis un mesaj, așa cum face el, fie prin vis, fie prin prooroci, fie prin evenimente, fie prin viziuni, indicând faptul că căpetenia lor locală, Coliban Neomarxistul ar avea puncte sensibile în care ar putea fi atacat. În presa națională. Și că ar fi bine să pornească cât mai grabnic acest război, pentru a convinge dușmanul de injustețea deciziei.

Fac o paranteză, chiar și așa, Colibane, domn primar, iubiți și stimați membrii ai comisiei, dumneavoastră nu considerați că oportunitatea este chiar prezența lui Dumnezeu în apropierea desfrâului sportiv? Chiar așa, nu înțelegeți că acolo unde se încasează și plătesc sume considerabile, e bine să le avem și pe Cele Sfinte, spre luarea aminte și învățătură dreaptă pentru tot norodul? Nu înțelegeți.

Și așa, majoritatea publicațiilor naționale au reacționat, indicând faptul că Biserica nu este lăsată să asigure o gură de aer curat, de munte, în preajma pârtiilor, un loc de reculegere, priveghere și rugăciune, pentru obști monahale, pentru cei ce se află în nevoie, sau pentru Înalți Prelați veniți să contemple natura ca creație a lui Dumnezeu.

Pe cale de consecință, toate lăcașurile sfinte păstorite de către Arhiepiscopia Sibiului, au primit o circulară, prin care la toate slujbele, neomarxiștii din Brașov și căpetenia lor, Coliban, să fie afurisiți, și pomeniți în rândul dușmanilor dreptei credințe. Mai mult decât atât, vor fi căutate și bisericile în care aceștia au fost botezați, pentru a arunca anatema și asupra nașilor de botez, și a rubedeniilor până la spița a șaptea, născuți și nenăscuți. Spre îndreptarea lucrurilor!

În plus, zvonuri din partea Înalților Prelați, ne-au confirmat faptul că în discuțiile pe care le-au avut când au luat aceste decizii, Coliban a fost asemănat cu Domnitorul Alexandru Ioan Cuza, Înaltele Fețe Bisericești exprimându-și teama că e posibil ca lăcașurile de cult să ajungă să plătească taxe și impozite, și să li se impună case de marcat fiscale la pangarele bisericești, și chiar mai mult, să fie deposedate de anumite imobile. Asta în cazul în care nu se mobilizează să stârpească din fașă astfel de comportamente abominabile luate împotriva Bisericii Ortodoxe.

Dar lucrurile nu vor rămâne așa. Se pare că însuși Patriarhul Daniel, întristat de cele aflate, fiind chiar unul dintre cei care sprijină proiectul acestui așezământ, ar fi inițiat o temă de dezbatere internă, prin care dorește să primească acordul clerului de a angaja un avocat pe care să-l trimită să rezolve diferendul cu neomarxiștii din Brașov. Și numele avocatului vehiculat ar fi chiar cel al Senatoarei Diana Șoșoacă – Ivanovici, bine cunoscută pentru apucăturile venite de pe vremurile inchiziției, și despre care se vehiculeză faptul că nu face rabat de la nici o strategie când vine vorba de neomarxiști-globaliști-atei. Aceasta ar fi angajată pentru a băga groaza în necredincioșii din Primăria Brașov. Mai mult decât atât, se pare că însuși Arhiepiscopul Teodosie al Tomisului a cerut detașarea temporară la Brașov, pentru a da ture cu caleașca în jurul Primăriei Brașov, în timp ce dă cu apă sfințită pe clădire, ca să plece dracii de acolo.

Dar pentru brașoveni, acestea sunt niște vești bune. Pentru că așa, Coliban & Company s-au ales cu un dușman care nu face rabat de la cheltuieli când intră în răfuieli. Și care poate pune suficientă presiune pe dezastrul inițiat în administrația locală.

 

Așa să ne ajute Bunul Dumnezeu!

 

Dan VÂJU

#InformatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *