Salarii absolut nesimțite la Compania Apa Brașov

Sfidare! Cum acceptă Consiliul Județean Brașov și Municipiul  Brașov ca o instituție să se transforme într-o afacere de familie. Salariile sunt de-a dreptul demne de șeicii din Emiratele Arabe, nicidecum de o companie din subordinea unor instituții de stat.

Cine poate câștiga mai bine decât un primar, un președinte de Consiliu Județean sau decât un parlamentar? Șefii de la Compania Apa Brașov!

FAMIGLIA de la Compania Apa! Soți și soții angajați, salarii de mii de euro lunar, cumul de pensie și salariu.

Brașovenii plătesc facturi, șefii de la Compania Apa încasează!

Salarii nesimțite la Compania Apa Brașov! Aceasta este instituția unde acționari majoritari sunt Consiliul Județean Brașov și Municipiul Brașov (Primăria), cu câte 42% fiecare. Ce au făcut până acum cei din conducerea Consiliului Județean Brașov și a Primăriei Brașov pentru a schimba managementul de aici și nepotismul? Nimic! Totul a rămas la declarații de presă pentru că politicienii și-au trimis apropiații să ocupe funcții călduțe la Compania Apa. Vă prezentăm mai jos veniturile anuale ale celor din conducerea Companiei Apa Brașov. Dacă brașovenii cu joburi cât de cât bune încasează lunar undeva la 5000 de lei, la Compania Apa, salariile celor din conducere pleacă de la 13.000 de lei și ajung până la 37.375 lei pe LUNĂ!

Citiți continuarea pe transilvania365.ro ( link – )

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *