City Managerul condamnat penal a lui Coliban o arde pe romgleză curată, useristă

Long story short, ca să nu ne plictisim în timp ce ne enervăm, elevi Colegiului Maria Băiulescu de pe str. Castelului ( Liceul MIU ), ar urma să fie mutați pentru un semestru la școala de pe str. Cocorului, unde învață elevi de clasele I – IV. Că așa vrea primăria Coliban. Probabil au dat cu zarul și le-a ieșit așa. Nu trebuie să ai studii aprofundate de sociologie ca să înțelegi faptul că alăturarea elevilor de clase primare cu cei de colegiu din an terminal poate duce la accelerarea unui proces de învățare a celor elevilor de clasă primară. Și aici nu mă refer la materiile din programa școalară, ci la debutul precoce și accelerat în viața socială. La care adaug și pericolul ca elevii să ajungă să învețe în două schimburi.

Well, părinții elevilor de clasă primară, revoltați, cer o întâlnire cu reprezentanții administrației locale, întâlnire la care se înfiripă City Managerul Adriana Miron, personaj cu o condamnare penală la activ, trimisă de Coliban & Co. să convingă părinții că ….whatever, numai să-i liniștească.

Ce a ieșit la întâlnire, citiți în postarea de pe Facebook a consilierului local Alexandra Crivineanu, cităm

❗️Vrem o administrație competentă, nu spectacole de PR din partea city-managerului Municipiului Brașov
Prinsă cu 🐈‍⬛ 🎒 mâța-n sac cu o “criminal convinction” pentru că a fost 😉 condamnată definitiv la 2 ani de închisoare cu suspendare, într-o cauză penală privind săvârșirea de abuz în serviciu, Adriana Miron, actual city manager al Primarului Allen Coliban își ascunde trecutul penal și slaba capacitate administrativă, într-un limbaj presărat cu englezisme.
Totul se petrece într-o ședință cu părinții, în timp ce le explica acestora cum în școala unde învață copiii lor (clasele a I-a și a II-a) vor fi transferați elevi de clasa a 12-a, pentru cel puțin un semestru.
Poate că pentru doamna Miron părinții erau mai degrabă “guests” și având în vedere “the worst case scenario” copiii vor avea de suferit din cauza faptului că Primăria pe care o reprezintă este incapabilă să facă un “planning” adecvat, în cazul unor lucrări de infrastructură școlară.
“Cherry on top” 🍒, city managerul penal al lui Coliban scoate “the pearl” 🦪: – După discuțiile cu “ownerul acestui spațiu” luăm în calcul un sistem “drop-on drop-off” 🚀👨‍🚀 și dacă nu vă convine, vă puteți muta copilul la altă școală!
I say…că această doamnă is out of her mind! Voi ce say?🤪

Demn de reținut este faptul că City Managerul scoate pe gură un „ dacă nu vă convine, vă puteți muta copilul la altă școală!”

Whaaaaat? Cum adică „ dacă nu vă convine, vă puteți muta copilul la altă școală!” ? Administrația Coliban prin delegați își permite să facă astfel de afirmații? Unde se cred ei? Pe tarlaua distinselor rude de gradul întâi pe linie maternă? Unde aroganța a devenit literă de lege și voința și îngrijorările cetățenilor trec pe loc secund?

La începutul mandatelor era chiar funny când vă dădeați cu stângul în dreptul, că na, cine naiba dintre voi avea experiență în administrația publică, dar acum, după un an și ceva de mandat, intri la rupere peste viețile oamenilor, pentru că tu, Coliban, ești incapabil să găsești soluții care să împace pe toată lumea. Păi voi, USR-iști din vârful administrației, nu vă lăsați până nu faceți totul zob.

Ați văzut ce a pățit Fritz la Timișoara? Cred că urmați.

 

Dan VÂJU

#InformatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *