USR . Încotro ?

Privim dezamăgiți la criză. Inflația sare curând de 8-9 %. Oamenii așteaptă înfrigurați și anxioși costurile facturilor din această iarnă. De 30 ani ne-am obișnuit ca totul să se scumpească în fiecare iarnă, uneori galopant , alteori lent .

La Sânpetru oamenii au ales schimbarea. După 20 ani de conducere PNL, oamenii au decis să își pună destinele în mâinile celor de la USR, poate – poate vor obține un minim din ceea ce este normal și firesc să primească din partea unor conducători .

Nu au primit nimic în 20 ani sub PNL, nu au primit nimic într-un an și jumătate de USR . Oamenii au vrut drumuri asfaltate, nu noroaie, au vrut iluminat public decent, nu întuneric, au vrut fluidizarea traficului, nicidecum blocaje și ambuteiaje. Au cerut doar ceea ce este decent să ceară.

Acum, aceiași oameni nu mai nici măcar curajul să mai spună că își doresc ceva. Dezamăgiți, oamenii privesc neputincioșii și scârbiți la modul cum noii conducători au exact aceleași apucături ca și cei de înainte. Aceleași promisiuni, aceleași răspunsuri evazive, aceleași „ vom vedea, analizăm, acum nu avem timp, avem alte priorități “ .

Ce s-a schimbat când am făcut schimbarea? Ce a adus nou USR la Sânpetru? Pentru că așa cum fac la Sânpetru, așa fac peste tot pe unde au primari. Cu ce au greșit acești oameni simpli din Sânpetru să merite o dezamagire atât de mare ?

Pentru USR , scumpirea gunoiului e doar o oportunitate. Pentru oameni e doar o dezamăgire din spatele unui management real defectuos .

 

Buzatu Dumitru Adrian

#InformatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *