PUNCT DE VEDERE – COMPANIA APA BRAȘOV ASIGURĂ HIDRANȚI FUNCȚIONALI ÎN TOATĂ ARIA DE DESERVIRE

            Ca urmare a unui articol apărut pe site-ul Informația Brașovului, în data de 20 ianuarie 2022, cu titlul Sânpetru – pericol să devină noul Colectiv, legat de numărul și funcționarea numărului de hidranți din localitate , facem următoarele precizări:

 

  • Încă de la început, în articol este menționat , în mod eronat că “doar doi hidranți sunt funcționali pentru o populație de 17.000 de oameni ”. Vă informăm că, în Sânpetru sunt 114 hidranți funcționali, care acoperă toată aria localității.
  • Referitor la reviziile anuale, ultima a avut loc la sfârșitul anului trecut, împreună cu reprezentanții ISU „Țara Bârsei” Brașov. La acel moment, orice defecțiune constatată a fost remediată. Împreună cu detașamentul de pompieri, realizăm verificarea constantă a hidranților, iar acolo unde sunt identificate disfuncționalități, sunt rezolvate.

 

Dorim să informăm publicul că punctul nostru de vedere nu a fost solicitat în elaborarea acestui articol. De asemenea, ne delimităm de astfel de articole, care creează, încă din titlu, o stare de disconfort în rândul cititorilor.

În plus, articolul nu are la bază date reale și nu ajută la informarea corectă a opiniei publice. În acest scop, vă asigurăm că suntem deschiși pentru a oferi informații obiective oricui ne solicită acest lucru.

 

Alina Bălătescu,

Purtător de cuvânt

Str. Crișana nr. 1-3, Brașov

Tel.: 0268 /407 376; 0753.149.971

E-mail: comunicare@apabrasov.ro

Website: www.apabrasov.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *