USR , de la metodele AUR la ipocrizie !

Vă mai aduceți aminte cum se comporta USR înainte de alegerile locale ? Mai țineți minte mitingurile ? Mai țineți minte cum aruncau cu venin și vorbe grele împotriva tuturor celor implicați in politică? Mai țineți minte petițiile și sesizările pe bandă rulantă făcute de USR ? Mai țineți minte comportamentul huliganic avut de reprezentanții USR?

Probabil că mulți dintre dumneavoastră își amintesc multe din cele întrebate mai sus.

Azi o să îngropăm politic mitul fetelor mari și virgine , și mai ales neprihănite și curate , ceea ce vrea de fapt USR să pară a fi !

Îmi amintesc cum acum doi ani , înainte de alegeri , fostul președinte USR Sânpetru , in personam Eugen Cucu , actualmente consilier local depunea sesizări peste sesizări la mai multe instituții ale statului , printre care și Garda de Mediu . Erau munți de gunoaie în comună la acea vreme. Acum, USR este la putere , au jucat cum au vrut cartea gunoiului , dar munții de gunoaie sunt tot acolo! Ca să fie real ipocrit , primarul userist al comunei nu a luat nicio măsură reală de a strânge munții de gunoi !

Asta e doar un prim exemplu.

Nu uităm nici când soția primarului actual, mare activistă USR , propunea buget participativ pentru construirea de căsuțe in copaci pentru păsărici ! Iar soțul ei , adică primarul USR Arhire a alocat repede 10.000 lei pentru un soft care ar fi trebuit să facă ceva legat de proiectele de buget participativ . Banii au fost dați , coliviile din copaci au fost uitate , proiectele participative au fost uitate , gunoiul e la locul lui , iar noi , cei care scriem despre realitățile din teritoriu suntem apostrofați ca fiind “groparii politici ai USR “.

Le reamintim celor de la USR ca există un vechi proverb românesc : “fiecare pasăre pe limba ei piere”.

 

Buzatu Dumitru Adrian

#InformatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *