Întrebări pentru Arhire !

Se pare că Comuna Sânpetru, cunoscută mai nou drept „ dormitorul” Brașovului, traversează o perioadă nocivă din punct de vedere politic și social.

Unul dintre contestatarii actualei administrații USR a comunei, a postat un set de întrebări la adresa primarului Marian Arhire, întrebări care credem noi, ar merita un răspuns clar și concis.

Ca atare publicăm întrebările și așteptăm o reacție din partea USR-istului Arhire.

Postarea originală

„ Întrebări pentru Arhire !

Distinse domn Primar al Comunei Sânpetru, avem niște întrebări la care dumneavoastră ați refuzat și refuzați să ne răspundeți :
1. Domnule Primar, este adevărat că ați promis că nu veți face nici o investiție în primii doi ani ? Ați motivat că veți face doar în ultimul an de mandat pentru a avea impact electoral, mai țineți minte ?
2. Domnule Primar, este adevărat că știți mai bine ca oricine câți hidranți sunt defecți iremediabil , câți hidranți ar fi trebuit reparați , câți hidranți au fost reparați , câți sunt funcționali sub parametri, câți hidranți sunt functionali real ? De ce ascundeți aceste date importante de oamenii care v-au votat ?
3. Domnule Primar, este adevărat că sunteți pasionat de jocuri pe calculator ? Unde este publicat CV-ul dumneavoastră ? Ce trecut glorios doriți să ne ascundeți ?
4. Domnule Primar, este adevărat că ați afirmat că în maxim un an veți da afară toți oamenii din Primăria Sânpetru și veți aduce alții în schimb ?
5. Domnule primar, suntem curioși ce înțelegeri secrete aveți cu primarul din Bod? A devenit cumva comuna Sânpetru condusă de primarul din Bod? Nu de alta, dar ne-ar interesa și pe noi.
6. Domnule Primar, este adevărat că ați cerut contabilei aduse de la Bod să analizeze toate dosarele angajaților Primăriei Sanpetru? Este adevărat că ați cerut acestei persoane sa găsească motive să dați afara oamenii din primărie?
7. Domnule primar, este adevărat că m-ați declarat pe mine, Buzatu Dumitru Adrian, “groparul USR “ și ați dispus să se facă tot posibilul să nu mai pun întrebări incomode la ședințele de consiliu ?
8. Domnule primar, este adevărat că doriți să înființați poliția locală doar să vă apere de oamenii nemulțumiți de activitatea dumneavoastră ? Că doar știm cât de plăcut a fost când au intrat oamenii puhoi peste dumneavoastră sa va întrebe de sănătate !
10. Domnule primar, este adevărat că aveți crize dese de depresie severă și că sunteți sub medicație? Pentru că așa se zvonește! Și chiar dumneavoastră ați afirmat că ați preferat medicația pe bază de plante! Vă mențineți afirmațiile ?
Domnule Primar Arhire, acestea sunt întrebări ce vin din partea oamenilor, pentru că eu am bunul simt și stau de vorba cu ei, indiferent dacă mă plac sau nu acei oameni. Probabil că nu vom primi niciodată răspunsuri de la dumneavoastră pentru că am înțeles că nu stați de vorba decât cu oameni importanți și care vă susțin! Dar eu îmi fac datoria către oamenii din comuna Sânpetru și public întrebările lor .
Buzatu Dumitru Adrian”

 

#InformatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *