Protest la Primăria Brașov! Jurnaliștii l-au lăsat pe primarul Coliban singur la conferința de presă

Presa brașoveană protestează față de atitudinea primarului Coliban

Comunitatea presei locale a protestat, astăzi, părăsind conferința de presă a primarului municipiului Brașov, Allen Coliban, înainte ca acesta să prezinte proiectul de buget pe anul în curs.

Relația primarului cu presa se deteriorează în fiecare zi pentru că acesta alege să nu comunice pe canalele oficiale, ci adresându-se în primul rând follow-erilor săi de pe Facebook. Sau alege să dea informații doar în presa națională, jurnaliștii locali aflând „de la centru” ce se petrece în oraș. Cumva, primarul a rămas ancorat în timp în perioada în care era un candidat la funcția de edil a Brașovului.

Rămânând în aceeași poveste, primarul Brașovului își permite să „urecheze” jurnaliștii care nu îi „cântă în strună”, continuând astfel demersul început în campanie electorală, când „postacii” USR raportau jurnaliștii pe care îi considerau apropiați ai fostei administrații doar pentru că prezentau activitatea Primăriei Brașov și a primarului de atunci, George Scripcaru. ( citește în continuare pe transilvania365.ro – )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *