Sânpetru – BLAT SCANDALOS USR-PNL! Cu zâmbete și inimioare roșii online!

La Sânpetru se pare că răzbunarea USR a căpătat dimensiuni apocaliptice, demne de desene animate. Din păcate pe spatele oamenilor din comună! Pentru a-și duce planul diabolic până la capăt, Arhire de la USR s-a unit cu Andrei Măiereanu, noul viceprimar de la PNL, care deja și el se visează salvatorul comunei.

Deși marea majoritate a oamenilor din comună, împreună cu societatea civilă din Sânpetru și alături de reprezentanții mai multor partide s-au opus demarării procedurilor de mărire a taxelor de gunoi pe fondul crizei generale și a calității slabe a prestației operatorului economic, primarul USR a considerat că este absolut necesar ca oamenii să plătească cu cel puțin 50% mai mult! Că așa a poruncit interesul de partid! Să bage mâna adânc în bugetele familiilor. Dar dacă așa consideră „ salvatorii” comunei să își îndeplinească sarcinile, probabil că vor reuși să salveze doar propriile buzunare!

Ca totul să fie și mai frumos în activitatea PNL-USR, deși nu sunt bani pentru iluminat public, trotuare normale sau străzi asfaltate, în general pentru nimic, uite ca binomul PNL-USR ajuns la putere în comună reușește să găsească bani pentru înființarea Poliției Locale, deși culmea, peste tot se încearcă desființarea ei! Culmea e că inițiator este alături de USR și un consilier local de la PMP, adică Mișcarea Populară.

Uite așa, prea luminații conducători ai Comunei Sânpetru au ajuns să lupte fix împotriva propriilor oameni care i-au votat și susținut în campanie, iar ca toată treaba să fie făcută pe „supt” masă, cei de la USR au pus ședința numai pe Zoom, ca niciun om din Sânpetru să nu poată zice nimic împotriva lor! Pentru că realitatea le repugnă!

Să ne bucurăm totuși ca Arhire „ Făcătorul de Cărți de Vizită” și Andrei „ Mondialu” știu să promită tuturor ca va fi bine și ca merită să avem încredere „ăn ei că e minunați”. Numai să nu cumva să-i punem să scrie de mână, că acolo s-a cam terminat treaba!

 

Buzatu Dumitru Adrian

#InformatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *