Dragoș David solicită consilierilor locali să încheie cu AMB un contract de confidențialitate dacă vor să vadă contabilitatea agenție!

Incredibil! Consilierii locali pot afla pe ce sunt cheltuiți banii brașovenilor doar dacă semnează un contract de confidențialitate

Administrație USR! Brașovenii nu mai pot afla pe ce sunt cheltuiți banii de la bugetul local. Abia consilierii locali pot intra în posesia acestor informații, dar și aceștia, după ce semnează un contract de ”confidențialitate”.

Reprezentanții Agenției Metropolitane Brașov au glume în program!

În urmă cu câteva zile, consilierii locali din Brașov i-au solicitat șefului AMB, Dragoș David, să prezinte o balanță analitică pentru ca aceștia să cunoască pe ce s-au cheltuit banii municipiului anul trecut, nu de alta, dar Primăria Brașov plătește o cotizație de 2.000.000 de lei. Mai mult decât atât, pentru 2022, șmecherul care a transformat AMB în ”birou de resurse umane” pentru Primăria Brașov, a solicitat plafonul maxim, adică 3.300.000 lei. O sumă uriașă, având în vedere realizările acestei agenții care nu prea se văd pe nicăieri. În afară de a fi parteneri pe la târguri meșteșugărești și de a cheltui banii pe tot felul de prostii, Dragoș David nu a făcut prea multe. Cel puțin așa susțin mai toți primarii din județ care vor să-l și schimbe din cauza managementului slab, mai ales că face doar ”jocul” Primăriei Brașov, iar pe celelalte UAT-uri din județ le-a cam ignorat, nu le-a ajutat cu nimic.

Cum consilierii locali din Brașov au solicitat informații suplimentare, șeful AMB a încercat să ascundă informațiile de interes public. Astfel, cu un tupeu ieșit din comun, Dragoș David le-a solicitat consilierilor să încheie cu AMB un contract de confidențialitate. ( citește continuarea pe transilvania365.ro – https://bit.ly/3H8tiFU )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *