Chiar îmi place Benga. Bravo! Big LIKE!

Am stat cu ochii pe activitatea lui Tudor Benga, și îi mai citesc și postările. Pentru că sunt interesante. Omul are cu ce! Bravo lui. La ceas de noapte adâncă, newsbv.ro publică niște discuții de pe chat-urile interne ale USR-ului, partid care la nivel local pe lângă faptul că acceptă cu o larghețe suspectă toate derapajele incontrolabile ale lui Coliban & Boghiu, întinde și bine de tot batista pe țambal. Nici usturoi n-au mâncat, nici gura nu le miroase. Și doar deputatul Benga ia poziție!

Delicioase sunt contrele dintre deputatul Benga și Camelia Clem, concubina lui Allen Coliban.

Și din discuții mai aflăm un fapt, cunoscut, dar nu făcut public. Fostul sediu al USR, acela de lângă Teatrul Dramatic, aparține Cameliei Clem, și ea a perceput chirie de la partid. Nu pot specifica în ce cuantum și pentru cât timp, nici măcar dacă a fost un caz fortuit așa cum scrie în dezvăluiri Camelia Clem, dar cert este că ea recunoaște cu subiect și predicat că a încasat bani de la partid sub formă de chirie. Habar nu am dacă este conflict de interese, sau dacă este o chestiune morală / imorală, sau dacă a donat partidului mai mult decât a încasat pe chirie. Asta știe mai bine trezorierul partidului.

Și interesant mai este faptul că după reacțiile din ultima vreme de pe Facebook ale deputatului Tudor Benga, acesta a fost convocat la „ ordin” în fața Biroului Județean. Pentru ce a fost convocat? Pentru că și-a exprimat public părerea? Pentru că e nemulțumit de faptul că a fost tras de mânecă de către „ stake holder-i” ( votanți ) pentru direcția nefastă în care se îndreaptă administrația USR-istă în Brașov? Dacă este un om liber și de bune moravuri, aflat la al doilea mandat de deputat, dacă are studiile din CV pe care le poate proba, dacă iese în fața alegătorului și își exprimă punctul de vedere, atunci ce are Biroul Județean cu el? De ce ar fi trebuit să tacă și să înghită, așa cum a făcut timp de un an, derapajele partidului și derapajele administrative?

Din punctul meu de vedere Tudor Benga se ține de lucrurile promise în campania electorală. Și asta macină la nivel de partid, dat fiind faptul că face opinie separată. Restul înregimentaților din partid tac atât de zgomotos și uneori, când răspund, o fac atât de demagogic și ipocrit, încât juri că și-au tras moștenirea PSD-ului.

Citiți articolul din newsbv.ro. E priceless! Link – https://newsbv.ro/2022/02/02/bomba-fereasca-sfantu-sa-existe-pe-undeva-vreo-dovada-ca-filiala-a-platit-chiria-partenerei-de-viata-a-primarului-allen-coliban-mai-mult-de-un-an/

 

Dan VÂJU

#InformatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *