Sânpetru – Cel mai frumos primar din lume !

Urmare a scandalului roz din USR contra întregii lumi, ne exprimăm dreptul de a lăuda și aduce osanale conducătorilor USR ! Ei sunt cei mai deștepți , cei mai frumoși , cei mai delicați și civilizați oameni de pe planetă!

Așa că la Sânpetru, de frumos și deștept ce e domnul primar Arhire a adus elogii întregii comunități și a spus clar cât de frumoasă e aceasta comună!

Bine-nțeles că folosirea unor termeni de tip „ comuna este in rahat” sau „ comună medievală” în exprimarea soției acestuia reprezintă doar expresii politice care nu incită la ură, care nu aduc jignire și care de fapt prezintă realitatea primului an de mandat , cu concluzii și sublinieri îngroșate !

Valul de ură venit din partea cetățenilor către USR după postările doamnei primar sunt total nejustificate , deoarece USR a făcut miracole în această comună! Din cauza lor s-au asfaltat toate străzile , iluminatul public este la standarde europene , toate casele au canalizare și apă, iar oamenii chiar nu mai au de ce să se plângă !

Zeci de proiecte superbe au fost realizate de USR la Sânpetru pe bani europeni într-un termen record , așa că in acest moment comuna nu mai este în rahat și nici în Evul Mediu datorită conducătorilor supremi de la USR !

Ca și concluzie :

TRĂIASCĂ ȘI ÎNFLOREASCĂ MARIAN ȘI SORINA ARHIRE , conducătorii supremi ai comunei Sanpetru ! Ca doar ei au scos comuna din rahat !

Adrian-Dumitru BUZATU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *