Trăiască zeii roboți ai USR !

Da! Ați citit bine ! Zeii roboți! Pentru că USR are roboți pentru orice. Are roboți pentru like-uri pe Facebook , are roboți pentru răspunsuri , are roboți pentru întrebări , are roboți pentru consilieri locali, pentru consilieri personali, pentru primari, pentru deputați , pentru senatori.

Ăștia de la USR sunt atât de avansați încât ajungi să te cerți cu un robot în loc să-ți răspundă careva de la ei.

Atât de avansate sunt deciziile și argumentațiile roboților conducători de la USR încât nu mai înțelege nimeni nimic din ceea ce „ grăiește” ei pe limba lor.

Dacă îi întrebi de asfaltare , de iluminat , de canalizare , de spații verzi , de locuri de joacă, de creșe și grădinițe , încep să îți explice exact ca robotul steluță doi-doi-doi : pentru limba română apăsați tasta 1! Iar când într-un final găsești un membru din conducerea USR care vorbește dialectul uman, îți răspunde elegant și zâmbitor : ați greșit departamentul , mai formați o dată!

Mă uităm la ultima ședință a consiliului local Sânpetru : dialogul oamenilor cu roboții ! Ciudat cum toți consilierii USR priveau în gol la un punct fix , toți la același punct fix , parcă erau sub hipnoză și dădeau răspunsuri seci: bip-bip, biiiip-bip-bip ! În limbaj de programare binar. Când erau întrebați despre realitate, cei de la USR începeau să dea ochii peste cap și să pufăie ca o jucărie roboțel stricată.

Despre primarul USR ce să va spun ? Un roboțel care are un singur text : o să facem dar acum am treabă !

 

Cu stimă,

Buzatu Dumitru Adrian

 

P. S. Citez din manualul USR : „ precum online așa și offline”

Foto – freepick.com

One thought on “Trăiască zeii roboți ai USR !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *