Arhire, Primar de Sânpetru – „ NU! Nu îmi depun demisia !”

Dintr-o informație sosită pe surse am aflat că în weekend primarul haștag Arhire – haștag USR , a avut o întâlnire de mare taină cu niște membri de partid unde s-a discutat chiar demisia vestitului primar habarnist de Sânpetru. Se pare ca nu este prima oară cât acest Vanghelie de Sânpetru jonglează cu demisia, că atunci când a vrut să o depună, a intervenit însuși Cioloș. Numai că de data asta e taman pe invers, adică partidul a cerut demisia lui Arhire datorită rezultatelor deosebit de slabe din buna guvernare locală a acestuia. Dar de data aceasta Arhire a refuzat orice formă de retragere din politica locală.

Chiar dacă a primit reproșuri că nu își onorează nici o promisiune din campania electorală și că sunt deja prea multe asemănări între administrația lui și fosta administrație a primăriei, acesta se pare ca a replicat ferm, parafrazez „ nu îmi depun demisia pentru că sunt primarul tuturor sânpetrenilor, iar aceștia sunt mulțumiți de ceea ce se întâmplă acum în comună!”

Nu știm cât de adevărat este faptul că Arhire ar vrea sau nu să își depună demisia, dar știm sigur că rezultatele „ bunei guvernări locale” nu prea se văd.

În schimb, un lucru se vede cu siguranță: situația de la Sânpetru a scăpat de sub control, mai ales în contextul certurilor și scandalurilor din interiorul USR la nivel de județ si la nivel național.

În altă ordine de idei, este chiar ironic modul în care doamna primar Arhire (cabinetul 2) a adus la adresa întregii comune niște cuvinte nu tocmai de laudă asupra modului în care sunt gestionate problemele comunei.

Dacă ar fi să fac un tablou complet al situației „ bunei guvernări USR “ , aș aminti și modul în care familia conducătoare (Marian și Sorina) și-au propus să bage mințile în capul oamenilor, reamintindu-le faptul că Sânpetru este o comună cu mentalități medievale.

Până la urmă, în contextul descris mai sus, conducerea USR pare a fi pe deplin îndrituită să ceară demisia primarului Marian Arhire, mai ales ca activitatea acestuia afectează serios imaginea partidului.

 

Cu stimă,

Buzatu Dumitru Adrian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *