La Victoria, primarul USR repurtează victorie după victorie, la Brașov primarul USR aprobă plasarea de plămâni pe stradă

Aș fi vrut să zic că așa e în tenis, dar nu-mi iese. Nu-mi iese pentru că se vede de la o poștă faptul că poporul brașovean are un ghinion ceva de speriat. Și că s-a dus pe fenta useristă de a mușcat din țărână. Din nou!

Ca să ne înțelegem, dacă ne uităm la realizările primarului din Victoria, Camelia Bertea, realizăm faptul că problema nu e la partid. Ci la omul care conduce administrația locală. Cum de a reușit primarul USR-ist la Victoria să fie atât de eficient? Asta e o enigmă pentru mine, dar știu cu siguranță că-și poate strânge colegii primari din alte localități, pe Fritz, pe Clotilde, pe Coliban, pe Viziteu să le țină un training. Pe tema bunului simț și a eficienței în administrația publică locală.

Pentru că mai nou, dat fiind „ competențele” desăvârșite, atât Fritz, cât și Coliban, Clotilde și Viziteu apar zilnic în presa națională la capitolul dezastre ambulante. Timișoara se face remarcată prin frigul din locuințe, spitale, școli și mizeria stradală. Brașovul prin combinații și sinecuri, precum și prin faptul că orașul începe să arate ca o hazna hipsterească sinistră. În Sectorul 1, unde USR-ul o arde pe franceză, mai nou garda de mediu a găsit un teren viran unde se depozitează gunoaie sub cerul liber. Chiar de către ADP. Cât despre Bacău, numai de bine, apar și de acolo niște dezvăluiri de lupte interne în USR pe funcții și bani de rămâi tablou.

Toți USR-iști se plâng în cor de greaua moștenire. Și de contracte peste contracte cărora nu le dau de cap. Și că se luptă cu sistemul. Păi la Victoria nu a ajuns sistemul? Victoria a fost uitată, e suspendată în timp și spațiu, e în altă țară? Nu, e chiar în județul Brașov. Și are primar de la USR. Și treaba merge ca unsă, locuitorii având numai cuvinte de laudă.

Mai nou în față la Modarom au apărut o pereche de plămâni, ca să vadă locuitorii care trec pe acolo ce poluat e aerul. Ca să înțelegem că poluarea ne ucide încet, încet. Și ca să justifice pietonalizarea unei hălci generoase de drum public și a vreo 40 – 50 de locuri de parcare. Ca să stea hipsterimea la vară întinsă pe asfalt în minipăduri urbane. Spre deliciul lui Coliban care a mai repurtat o victorie împotriva șoferului din Brașov. Că și USR-ul în Brașov atâta știe, să bage pumnul în gura șoferului. Asta e marea strategie contra poluării, pumnul în gura șoferului.

Doamna primar Bertea, vă rog frumos, veniți până la Brașov ca să-i explicați lui Coliban că politica și administrația se face pentru cetățean nu împotriva lui. După care să mergeți și pe la Timișoara, Bacău, Sectorul 1 din București.

Doamna Bertea, vă rog frumos!

 

Dan VÂJU

#InformatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *