Sânpetru, comuna cu cel mai deștept primar !

Comuna Sânpetru se pare ca e lovită de ghinion de când este Arhire primar. Ieri am aflat din surse neoficiale că cele 10 proiecte de investiții au fost scoase de la finanțare din cadrul PNRR. Tot din surse neoficiale am aflat că vinovat pentru toată această poveste este tot primarul mega inteligent Arhire , care a considerat că va primi bani doar pe vorbe.

Timp de un an și jumătate de când este USR la putere in comuna Sânpetru, primarul a făcut doar campanie electorală continuă, adică poze cu oamenii prin cartiere , vizite de inventariat gropile și semnele de circulație , câteva întâlniri cu niște șefi de la alte instituții ale statului unde și-a făcut mereu poze numai pe scările clădirilor , dar nimic concret pentru obținerea de Finanțări pentru proiectele vitale ale comunei .

Dacă este adevărat că proiectele USR au fost scoase din PNRR doar pentru faptul că Arhire a uitat să întocmească documentația necesară , înseamnă că vom rămâne în stagiul actual de subdezvoltare mult și bine datorită incompetenței acestui om.

USR se arată încă o dată a fi un partid de carton , doar cu imagine și poze frumoase de la plantat pomișori și condus mașina de deszăpezire , iar în realitate  „ cea mai bună guvernare locală “ se dovedește a tinde spre toată jena. Nici acum USR nu a înțeles că nu se poate face treabă cu un primar care vine în primărie pentru jumătate de ora pe zi , o dată la două zile.

Nici acum USR nu a înțeles că victimizarea nu este chiar cea mai bună soluție pentru a rezolva problemele reale și urgente ale comunei Sânpetru.

 

Cu stimă,

Buzatu Dumitru Adrian

One thought on “Sânpetru, comuna cu cel mai deștept primar !

  1. Articol scris de rău voitori sau incompetenți, lucrurile fiind evidente pentru orice om care cunoaște puțină procedură din administrație.

    Nici un UAT din țară nu a depus spre aprobare/finanțare vreun proiect pentru PNRR, pentru că încă nu s-au publicat Ghidurile.

    Concluzia e că Arhire nu putea să piardă niste proiecte pe care nu le-a depus 😅

    Jurnalism de mucava

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *