Presa brașoveană nu ia, nu a luat și nu va lua ȘPAGĂ de la instituții! Niciodată!

Deunăzi, degustând o cafea de la automat și bucurându-ne de soarele izbăvitor de facturi năucitoare la gaz și curent  împreună cu amicul Alex Petrescu ( fost jurnalist ), am găsit la ștergătorul de parbriz al mașinii proprietatea acestuia document afișat.

Și, citind cu uimire, am scăpat un „ of” de uimire. Pentru că documentul respectiv indica nici mai mult, nici mai puțin decât faptul că Agenția Metropolitană pentru Dezvoltare Durabilă Brașov are o obligație de plată către  BIZ AFACERI MEDIA în sumă de 4165 ron pe servicii de publicitate.

S-a înțeles? PUBLICITATE!

Așa că redacția „ Informația Brașovului”, incriminată în repetate rânduri de înveninarea opiniei publice, se simte datoare să facă următoarele precizări.

  1. Agenția Metropolitană pentru Dezvoltare Durabilă Brașov este agenția păstorită de către Dragoș David, noul prieten al lui Coliban, trambulina de lansare a sinecuriștilor USR către Primăria Brașov, și ordonatorul unor studii de fezabilitate care au ca beneficiar Primăria Brașov.
  2. BIZ AFACERI MEDIA este proprietarul site-ului bizbrasov.ro, precum și a încă câtorva publicații media on și off line din Brașov de mare succes.
  3. Pe factura primită în mod anonim scrie clar și fără tăgadă „ servicii de publicitate conform contract”. CLAR? PUBLICITATE !!!
  4. Orice legătură dintre administrația USR condusă de Allen Coliban, Agenția Metropolitană pentru Dezvoltare Durabilă Brașov, condusă de Dragoș David, membrul de partid din USR, Radu Hossu și BIZ AFACERI MEDIA, în afara aspectului contractual, sunt simple speculații.

Ca atare susținem cu toată tăria că acest contract este de publicitate și cu siguranță nu poate fi considerat ca fiind O ȘPAGĂ DATĂ PRIN INTERPUȘI  de către administrația USR condusă de Allen Coliban și o publicație din Brașov, și mai menționăm faptul că această factură nu reprezintă o plată parțială din cele șase plăți lunare conform contractului, așa cum se vehiculază în așa zisa presă de scandal ce se ocupă cu dezinformări și cancanuri.

Publicația bizbrasov.ro nu ar accepta sub nici o formă încasarea unor sume de bani pentru un lucru ( în speță publicitate ), pentru a presta alte lucruri ( ca de exemplu nu ar face non-combat la actuala administrație, cum nu a făcut nici cu vechea administrație ).

Sub nici o formă „ Informația Brașovului” nu va insinua că acest transfer comercial transpus printr-un contract comercial, liber, transparent și public, este o tentativă de mituire a presei. NICIODATĂ! Iar cititorii sunt avizați în cel mai serios mod cu putință că este bine să nu creadă nici un moment faptul că publicația bizbrasov.ro va face vreodată rabat de la normele deontologice ale meseriei de jurnalist.

Ca atare dezavuăm tentativele de insinuare și intoxicare ale opiniei publice prin publicarea de informații înșelătoare, cum ar fi acea informație că un buget  de o valoare asemănătoare, pentru o comunicare publică a fost împărțit la mai multe  publicații pe vremea fostului primar.

Și mai reiterăm faptul că suma în speță nu este o sumă supraevaluată, adică aceasta este valoarea corectă și intrisecă a comunicării jurnalistice în Municipiul Brașov prin intermediul Agenției Metropolitane pentru Dezvoltare Durabilă Brașov.

Presa brașoveană nu ia, nu a luat și nu va lua ȘPAGĂ de la instituții! Niciodată!

 

Rușine Dinu Patriciu!

 

Dan VÂJU

#InformatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

Foto – Alexandru Petrescu

One thought on “Presa brașoveană nu ia, nu a luat și nu va lua ȘPAGĂ de la instituții! Niciodată!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *