Dragoș David ( Sinecuristus Perpetua ) – „ Pentru că sunt mincinoși, neprofesioniști și m-au hărțuit și șantajat cu balanța analitică”

Aoleu, lumeeee, lumeeee, s-a trezit AMBv-istul Dragoș David, și a postat plin de spume și draci, asta după ce a tăcut strategic ca o fecioară sfioasă în speranța ca Consiliul Local să-i dea banul pe care l-a promis tovarășul de conjuctură, Allen Coliban. Pentru că dacă cotizația anuală la AMBv ar fi de 2,2 milioane ron, anul ăsta, cei doi s-au gândit să rupă pisica și să obțină un 3,2 milioane de ron. Să cinstească masa! Să fie opulență și bogăție la băieți, să cânte fanfara și să fie belșug.

Dar, a venit ședința de buget, și Drăgoșel al nostru și-a luat „ pa!” de la mărirea de buget, și încasează acum numai 2 milioane. Că așa e în tenis! Și odată cu „ pa!”-ul ăsta intuiește și un „ pu!”, că la suma asta Coliban își caută alți „ pretenari”, mai de valoare, ca să ducă combinația pe cele mai înalte culmi ale civilizației haștagiste.

Acum domn David, ce să mai spun, ești supărat pe sistem și pe faptul că consilierii locali, nenominalizați „ sunt mincinoși, neprofesioniști și m-au hărțuit și șantajat cu balanța analitică”. Păi dacă pui lumea să semneze contracte de confidențialitate ca să vadă documentele, de altfel publice, pe care le ți la „ sertăraș”? Că parcă așa ai ieșit public și ai zis.

Și că dacă nu te-a tulburat nimic ani buni în poziția în care ești, acum a venit și momentul auditului. Nu de alta dar să vedem și noi cu ce se ocupă agenția pe care o păstorești, și care solicită contracte de confidențialitate semnate ca să vezi documente care ar trebui să fie publice.

Nasol la colț pe coji de nucă cu mâinile la spate?

Păi dacă e nasol, dă-ți demisia și du-te și performează în mediul privat. Demonstrează-ne tuturor că ai abilități manageriale excepționale, dă-ne un „ flit” din vârful buzelor și mergi în mediul privat. Ca să plângem de durere că am pierdut așa o valoare din AMBv.

Cu toată sinceritatea, recunosc, eu nu înțeleg cu ce naiba se ocupă agenția pe care o păstorești, în afară de păpatul banului public. De fiecare dată când studiez problema, îmi dă cu virgulă.

Am înțeles că l-ai ajutat pe Coliban cu niște sinecuri, i-ai angajat niște oameni pe care i-ai trimis prin transfer „ în producție” la Primăria Brașov, am înțeles că ai dat drumul la niște studii de fezabilitate care au ca presupus beneficiar Municipalitatea Brașov, ca să nu le facă Coliban că se uită toți cu lupa la el, am înțeles că te-ai înțeles cu adversarul ideologic ca să nu treacă agenția printr-un presupus proces de audit extern, dar de aici până la hărțuieli și șantaj pentru lucruri pe care ești obligat să le faci, mai e ceva pâine de mâncat.

Ori de fiecare dată când unul angajat pe poziție privilegiată la stat, care stă bine și netulburat pe bugete publice, iese în crize de nervi pe unde apucă, o citesc în cheie politică. Că se simte amenințat. Și sunt curios ce ascunde pisica și pe unde.

 

Postarea lui Dragoș David de pe Facebook

„ Acum, pentru că au votat bugetul Municipiului Brașov, îi rog pe consilierii locali PSD și (pe colegii) PNL să explice brașovenilor pentru ce au dat 2 milioane de lei cotizație Agenției Metropolitane Brașov(nu de alta, dar să știm și noi pe ce să-i cheltuim). Au obligația de a informa brașovenii.

Mai explic încă odată de ce este important să respectăm legea:

Conform legii, documentele financiare de interes public sunt bilanțul și bugetul. Celelalte documente sunt de interes pentru instituțiile de control și audit. Consiliul Local nu este o instituție de control. Achizițiile in cadru AMBv se derulează prin SICAP. De ce doreau balanța analitică dacă brașovenilor nu le-au explicat pe ce am cheltuit banii?

Pentru că sunt mincinoși, neprofesioniști și m-au hărțuit și șantajat cu balanța analitică, vor explica procurorilor de ce au făcut asta.

Asta înseamnă să respecți legea.

Nu am spus nimic public până acum pentru a nu bloca aprobarea bugetului Municipiului Brașov, așa cum amenințau. Poate la anul vor ști să explice brașovenilor din timp toate lucrurile corect, legal și transparent!

Respectarea legii, domniile voastre, face diferența!”

#respectamlegea

 

Dan VÂJU

#InformatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

One thought on “Dragoș David ( Sinecuristus Perpetua ) – „ Pentru că sunt mincinoși, neprofesioniști și m-au hărțuit și șantajat cu balanța analitică”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *