Sânpetru – USR un brand ofilit!

Mă întreabă lumea de ce scriu numai despre USR, Arhire și un pic despre Coliban. Răspunsul este extrem de simplu: au ajuns la putere aruncând promisiuni în stânga și-n dreapta, iar oamenii au așteptări pe măsura promisiunilor. Pe cei de la USR i-am luat cu frumosul, cu vorba bună și cu multe rugăminți să livreze măcar un sfert din cât au promis. Când am văzut că varianta „ cu frumosul” nu funcționează, am apelat la umor și ironie. Nici așa nu pare să funcționeze. Ambii primari, de la Brașov și de la Sânpetru, parcă sunt loviți de autism politic și social, parcă sunt loviți de damba în momentul în care îi întrebi de realizări concrete și reale, pentru că încep să vorbească pe lângă subiect și se uită dușmănos, înfierând cu mânie proletară faptul că exiști și le deranjezi existența. Asta în cazul în care nu-i apucă brusc plecatul în grabă.

Mai în glumă, mai în serios, i-am cerut primarului Arhire să identifice terenuri pretabile a fi locuri de joacă pentru copii. ABSENT ! Acesta este cuvântul ce definește cel mai bine implicarea reală a USR în viața comunei. Certurile și scandalurile s-au ținut lanț timp de mai bine de un an, toate pornite de USR, mai ales de la trei consilieri : Cucu , Pădure și Crap. Aceștia au ajuns agitatorii de serviciu ai salvatorilor planetei, deși au reușit să salveze doar un singur lucru : interesele firmelor sponsor ale USR .

Oamenii au vrut schimbare , atât la Brașov cât și la Sânpetru. Au obținut o schimbare din rău în mai rău. A ajuns lumea să deplângă foștii primari, așa buna a fost schimbarea făcută de USR . Mai nou cei de la USR au ajuns să se victimizeze pe la colțurile blocurilor că nu îi las eu să își facă treaba.

Departe de mine gândul să pun în lumină favorabilă PNL sau PSD, pentru că nici ăștia nu au toate țiglele pe casă și nici nu sunt fete mari și virgine. Dar măcar noul viceprimar PNL a avut bunul simțea meargă pe teren cu cei de la PSD să identifice terenuri de joacă pentru copiii din comuna Sânpetru.  Ieri, viceprimarul Măiereanu de la PNL și consilierul local Dinulescu de la PSD erau pe teren să verifice starea reală a unor terenuri ce pot deveni locuri de joacă. Măcar ăștia să facă un pic de treabă, nu doar campanie electorală cum face Arhire și USR .

Spuneți celor de la USR că doar cu poze pe Facebook nu va înflori comuna asta, și nici cu povești de tip telenovelă sau cu lacrimi și suspine la colțul blocului.

Dragi conducători USR , vă rugăm să vă maturizați naibii odată !

Cu stimă,

Buzatu Dumitru Adrian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *