Sânpetru – Comuna care merge singură la vale !

Arhire, vestitul primar habarnist al comunei Sânpetru a fost la birou de la începutul anului aproximativ 20 ore puse cap la cap. În rest , el este doar în concediu sau la ședințe de partid la USR . De treburile comunei se mai ocupă doar viceprimarul Măiereanu , dar în limita mandatului dat de Arhire. Treburile comunei înseamnă multe hârtii de semnat , proiecte de analizat , analize de bugete , strategii de dezvoltare a comunei și muuuuulte altele. Cum primarul încă în funcție Arhire este mai mult absent , de treburile astea nu se mai ocupă nimeni .

Ca tabloul să fie un adevărat peisaj de primăvară, Arhire a venit din nou cu propunerea de mărire a taxei de gunoi , după ce în urma cu o lună consilierii locali PNL, PSD , ADN , PER  i-au explicat frumos și elegant că ei nu vor vota împotriva oamenilor .

Ambițios peste măsură, Arhire a zis că va propune scumpirea gunoiului până când consilierii locali vor aproba. Ce nu știe Arhire sau nu vrea să înțeleagă este faptul că treaba asta miroase de la o poștă a obținerea de foloase necuvenite pentru sine sau pentru altul. Ori dacă e așa, faptul acesta constituie nici mai mult nici mai puțin decât o infracțiune de corupție. Iar ceea ce face el este exact aceast fapt. Argumentul cel mai puternic adus de Arhire și grupul USR este că în majoritatea comunelor s-a scumpit gunoiul.

Ne punem întrebarea normală și firească: INTERESELE CUI SUNT LA MIJLOC ?

Pentru că prea insistă Arhire cel veșnic în concediu împreună cu grupul USR să scumpească gunoiul.

Ca și la Brașov, Arhire este exact ca și Coliban , adică primarul cu zero rezultate . Amândoi au pretenții să fie tratați ca împărați , semizei sau regi , să fie considerați masculi alfa și miezul din covrig , dar în realitate sunt simpli și banali melci ce nu pot rezolva absolut nicio problemă legată de funcția de primar . Ca să se înțeleagă clar, amândoi sunt primari doar cu numele , iar rezultatele lor vorbesc de la sine .

Primarul Arhire a refuzat categoric orice dialog cu presa sau cu persoanele ce pun întrebări incomode , dar cu toate acestea noi ii acordăm șansa de a explica oamenilor de ce dorește atât de insistent să scumpească gunoiul în Sânpetru.

 

Cu stimă,

Buzatu Dumitru Adrian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *